kraix

Uzman
Arkadaşlar 2 gün önce daha yeni aldım cihazımı. Öncesinde Android kullanıyordum Custom ROM'lar, APK'lar, rootlar vs içinden geçiyordum ama iPhone'da hiç böyle bir şey olmuyor. İyi, hoş, güzel, kaliteli ama modlu kullandığım APK'lar vardı IPhone'da sanırım. IPA kuruluyormuş Jailbreak'sız ama bunun için hem IPA Store bulamadım hem de nasıl yapacağımı net anlayamadım, yardımcı olabilir misiniz?

https://techolay.net/sosyal/konu/iphonea-disaridan-uygulama-yukleme.7

Arkadaşlar 2 gün önce daha yeni aldım cihazımı. Öncesinde Android kullanıyordum Custom ROM'lar, APK'lar, rootlar vs içinden geçiyordum ama iPhone'da hiç böyle bir şey olmuyor. İyi, hoş, güzel, kaliteli ama modlu kullandığım APK'lar vardı IPhone'da sanırım. IPA kuruluyormuş Jailbreak'sız ama bunun için hem IPA Store bulamadım hem de nasıl yapacağımı net anlayamadım, yardımcı olabilir misiniz?

https://techolay.net/sosyal/konu/iphonea-disaridan-uygulama-yukleme.7

iPhone'da Android'deki gibi modlu APK yüklemek mümkün değil. Jailbreak olmadan sadece altstore veya sideloadly ile IPA yüklenebiliyor ama güvenlik riski var ve uygulamalar sınırlı süreli çalışıyor. En güvenli yol App Store'dan uygulama kullanmak.

iPhone'da Android'deki gibi modlu APK yüklemek mümkün değil. Jailbreak olmadan sadece altstore veya sideloadly ile IPA yüklenebiliyor ama güvenlik riski var ve uygulamalar sınırlı süreli çalışıyor. En güvenli yol App Store'dan uygulama kullanmak.

Hocam doğru söylüyorsunuz ama kullandığım uygulamalar dil öğrenme ağırlıklı ve hepsini satın almaya kalksam 7000 TL yi geçiyor çözüm sağlamam lazım o kadar ücreti verecek durum yok elindeki telefonu nasıl aldın diye soracak olursanız telefon yurtdışı pil sağlığı 71 arka cam kırık ön camda çatlak var ve face id çalışmıyor bu şekilde bir hevesle ucuza aldım kullanabilmek için ios'u

Hocam doğru söylüyorsunuz ama kullandığım uygulamalar dil öğrenme ağırlıklı ve hepsini satın almaya kalksam 7.000 TL'yi geçiyor çözüm sağlamam lazım o kadar ücreti verecek durum yok elindeki telefonu nasıl aldın diye soracak olursanız telefon yurt dışı pil sağlığı 71 arka cam kırık ön camda çatlak var ve Face ID çalışmıyor bu şekilde bir hevesle ucuza aldım kullanabilmek için IOS'u.

iPhone'da modlu veya crackli uygulama güvenli şekilde çalışmaz. En mantıklı yol: Uygulamaların web sürümlerini kullanmak veya Duolingo, memrise gibi ücretsiz alternatiflere geçmek.

Sideload ile 7 günde bir güncellemeniz gerekir. IPA dosyaları internete yazarak bulabilirsiniz. Ciddi bir güvenlik açığı olacaktır. Tüm riskleri göz önünde bulundurmanız gerekiyor. Yine de söylüyorum ki değmez. Bunun yerine 3 5K verip ikinci elden Android alabilirsiniz.