Normalde 1 ay bekletmeyi tercih eden taraftayım ama ilk kez güncellemeyi hemen yapma isteği geldi, C25S'ten sonra telefon uzay mekiği geldiği için.
Ne diyorsunuz, sizce yapılmalı mı?
Normalde 1 ay bekletmeyi tercih eden taraftayım ama ilk kez güncellemeyi hemen yapma isteği geldi, C25S'ten sonra telefon uzay mekiği geldiği için.
Ne diyorsunuz, sizce yapılmalı mı?
26.5’in çok daha stabil olduğunu düşünüyorum. iOS 18’deyseniz kalın ama. Ama güncelleme sonrasında pil kalibre olucağından pil sağlığı düşebilir, bende öyle oldu mesela. Uzun zamandır güncellemiyordum ve pil kalibre değildi. Güncelleme sonrasında doğru olanı gösterdiği için pil sağlığım düştü gibi gözüktü.
Pil sağlığı değerinin düşüp çıkmasıyla güncelleme sürümünün hiçbir alakası yok. Neden böyle sanılıyor anlamadım. Sadece telefon kapanıp açıldığı için pil kendini kalibre ediyordur ve gerçek değer gösteriliyordur en fazla olan bundan ibaret. Pil sağlığı değeri çoğu zaman kalibre olmayan pillerde (uzun süre kapanmayan telefonlarda) yanıltıcı gözükebilir.
Bence son güncelleme gayet iyi. Her zaman tüm Apple cihazlarımı çıktığı ilk gün güncellerim. Bilinen bir sorun varsa en fazla bir hafta sürüyor düzeltilmesi. Çok sık rastlanan bir durum değil bu. Bu kadar güzel ve güçlü telefonları hala eski sürümlerde nasıl kullanıyorsunuz anlayabilmiş değilim. İnsan son özellikleri, görsel geliştirmeleri deneyimlemek için nasıl sabırsızlanmaz?
Pil sağlığı değerinin düşüp çıkmasıyla güncelleme sürümünün hiçbir alakası yok. Neden böyle sanılıyor anlamadım. Sadece telefon kapanıp açıldığı için pil kendini kalibre ediyordur ve gerçek değer gösteriliyordur en fazla olan bundan ibaret. Pil sağlığı değeri çoğu zaman kalibre olmayan pillerde (uzun süre kapanmayan telefonlarda) yanıltıcı gözükebilir.