berat_01 Başarılı Katılım 4 Mart 2024 Mesajlar 378 Çözümler 2 Beğeniler 95 Bugün 20:38 #1 Hocam, simgeler yok, ne denediysem olmadı. En son iTunes ile geri yükleyeceğim. Yüklemeden önce size sorayım dedim.
Hocam, simgeler yok, ne denediysem olmadı. En son iTunes ile geri yükleyeceğim. Yüklemeden önce size sorayım dedim.
THE KEROXEA Yetkin Elma Gurusu Droidlere Fısıldayan Hız Tutkunu Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 2.211 Makaleler 18 Çözümler 21 Beğeniler 2.363 Yer Rockport City Bugün 20:41 #2 İkon önbelleği yüklenmemiş sanırım. Cihazı yeniden başlatırsanız düzelecektir. Bir de kitaplık kısmında simgeler gözüküyor mu?
İkon önbelleği yüklenmemiş sanırım. Cihazı yeniden başlatırsanız düzelecektir. Bir de kitaplık kısmında simgeler gözüküyor mu?
KS KS berat_01 Başarılı Katılım 4 Mart 2024 Mesajlar 378 Çözümler 2 Beğeniler 95 Bugün 20:56 #3 THE KEROXEA dedi: İkon önbelleği yüklenmemiş sanırım. Cihazı yeniden başlatırsanız düzelecektir. Bir de kitaplık kısmında simgeler gözüküyor mu? Genişletmek için tıkla... Yeniden başlattım, kitaplık kısmında da gözükmüyor. Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 21:15
THE KEROXEA dedi: İkon önbelleği yüklenmemiş sanırım. Cihazı yeniden başlatırsanız düzelecektir. Bir de kitaplık kısmında simgeler gözüküyor mu? Genişletmek için tıkla... Yeniden başlattım, kitaplık kısmında da gözükmüyor.
THE KEROXEA Yetkin Elma Gurusu Droidlere Fısıldayan Hız Tutkunu Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 2.211 Makaleler 18 Çözümler 21 Beğeniler 2.363 Yer Rockport City Bugün 21:00 #4 Telefonun dilini değiştirin.
KS KS berat_01 Başarılı Katılım 4 Mart 2024 Mesajlar 378 Çözümler 2 Beğeniler 95 Bugün 21:20 #5 THE KEROXEA dedi: Telefonun dilini değiştirin. Genişletmek için tıkla... Olmadı
THE KEROXEA Yetkin Elma Gurusu Droidlere Fısıldayan Hız Tutkunu Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 2.211 Makaleler 18 Çözümler 21 Beğeniler 2.363 Yer Rockport City Bugün 21:21 #6 İkonu olmayan uygulamayı App Store'dan aç kapa, düzelmezse uygulamayı silip yükle.
KS KS berat_01 Başarılı Katılım 4 Mart 2024 Mesajlar 378 Çözümler 2 Beğeniler 95 Bugün 21:31 #7 THE KEROXEA dedi: İkonu olmayan uygulamayı App Store'dan aç kapa, düzelmezse uygulamayı silip yükle. Genişletmek için tıkla... E kamera fotoğraflar nasıl olacak berat_01 dedi: E kamera fotoğraflar nasıl olacak. Genişletmek için tıkla... iPhone bul da kapanmıyor geri yükleyeyim kıracan şimdi ya berat_01 dedi: E kamera fotoğraflar nasıl olacak. iPhone bul da kapanmıyor geri yükleyeyim kıracan şimdi ya Genişletmek için tıkla... Kapattım hocam geri yükleyeceğim şimdi. Dosya Ekleri IMG_1518.webp 195,4 KB · Görüntüleme: 3
THE KEROXEA dedi: İkonu olmayan uygulamayı App Store'dan aç kapa, düzelmezse uygulamayı silip yükle. Genişletmek için tıkla... E kamera fotoğraflar nasıl olacak berat_01 dedi: E kamera fotoğraflar nasıl olacak. Genişletmek için tıkla... iPhone bul da kapanmıyor geri yükleyeyim kıracan şimdi ya berat_01 dedi: E kamera fotoğraflar nasıl olacak. iPhone bul da kapanmıyor geri yükleyeyim kıracan şimdi ya Genişletmek için tıkla... Kapattım hocam geri yükleyeceğim şimdi.
THE KEROXEA Yetkin Elma Gurusu Droidlere Fısıldayan Hız Tutkunu Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 2.211 Makaleler 18 Çözümler 21 Beğeniler 2.363 Yer Rockport City Bugün 21:35 #8 berat_01 dedi: E kamera fotoğraflar nasıl olacak Genişletmek için tıkla... Diğerleri için deneyin olacak mı bakarız.
berat_01 dedi: E kamera fotoğraflar nasıl olacak Genişletmek için tıkla... Diğerleri için deneyin olacak mı bakarız.
KS KS berat_01 Başarılı Katılım 4 Mart 2024 Mesajlar 378 Çözümler 2 Beğeniler 95 Bugün 21:36 #9 THE KEROXEA dedi: Diğerleri için deneyin olacak mı bakarız. Genişletmek için tıkla... Normal uygulamalar oluyor silip yükleyince. THE KEROXEA dedi: Diğerleri için deneyin olacak mı bakarız. Genişletmek için tıkla... Geri yükledim hocam teşekkür ederim. Son düzenleme: Bugün 21:44
THE KEROXEA dedi: Diğerleri için deneyin olacak mı bakarız. Genişletmek için tıkla... Normal uygulamalar oluyor silip yükleyince. THE KEROXEA dedi: Diğerleri için deneyin olacak mı bakarız. Genişletmek için tıkla... Geri yükledim hocam teşekkür ederim.