iPhone 16 alınır mı?

@Simon, & @Violett, normalde iOS deneyimlemek istiyordum fakat @kehasic381 hocamın yazdığı yorumu görünce fikrim büyük ölçüde değişti. Yaza bıraktım artık telefon işini. Çok teşekkür ederim ilgi ve alakanız için. Yaza doğru tekrardan konu açacağım büyük ihtimal. Vivo X300 Pro içime sindi şuan.

Şu Google Pixeller ülkemizde satışa çıksa almak istiyorum aslında.

X300 Pro gordugum en manyak kamera paketlerinden birine sahip. Sadece genis acisi biraz daha buyuk olabilirdi, onu degismiyor senelerdir.

Sony'nin son amirali (Adini unuttum.), Find X9 Ultra ve X300 Ultra'dan sonra gordugum en iyi paket olabilir. Bir de 17 Ultra var anmam gereken.

@RS6, rica ederiz, bekliyoruz.

Rica ederiz. Bence dogru olani yapiyorsun. Fakat bir konuda uyarayim. Bu tur Çin'li cihazlari ikinci elde satmak iskence gibi. Hem fiyati cok sert dusuyor hem de alicisini zor buluyorsun. Mesela iPhone bu konuda rakipsiz. Eger satip ust modele gecerim diye dusunuyorsan o is zor biraz. Ama X300 Pro, iPhone 17'den tartismasiz daha iyi bir cihaz. Simdiden hayirli olsun alacagin telefon.

Şu Google Pixeller ülkemizde satışa çıksa almak istiyorum aslında.
Onlar da iyi. Ozellikle a serisini begeniyorum. S25 FE ile ayni fiyattan cikarsalar harikulade olur.

Telefonu satma gibi bir derdim yok. Zaten alacağım telefon minimum beni 3 yıl götürür diye düşünüyorum. Şu elimdeki rezalet S23 bile 3 yıla dayandı ise Vivo X300 ve emsalleri 5 yıla kadar dayanır diye düşünüyorum.

X300'un fiyati Pro'ya gore daha iyi ama bence. X300 Pro fiyat olarak pahali kaliyor duz X300'e kiyasla. Ayrica S23'ten sonra batarya kullanimi olarak X300, Pro varyantindan daha fazla ekran suresine sahip ve bu seni rahatlatir. Ayrica X300 kompakt. Tipki S23 gibi. Pro ise tugla gibi buyuk. S23'ten geciste daha iyi olur kompakt telefon almak eger boyutuyla ilgili bir sorunun yoksa.

Hayırlısı diyelim hocam. Şu elimdekinden kurtulsam çok rahatlayacağım, her gün illallah çektiriyor bana. Vivo markasının kullandığı OriginOS nasıl bir işletim sistemidir hocam? Stabil midir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…