Mehmet Güler 16

Başarılı
Merhaba,

iPhone 16 cihaz için Spigen şarj adaptörü almak mı mantıklı yoksa orijinal adaptör almak mı mantıklı? Neden?

Niye Spigen kötü marka mı?
Şarj aletleri de, kabloları da, kılıfları da gayet iyi.

Evde Apple Orijinal, ofisimde ise Spigen'in şarj adaptörünü kullanıyorum, gayet harika.
Telefon iPhone 17, buyrun bu da pil sağlığı.

cdbb9561-83de-416d-9ee4-5f535f8f0596.webp

Orijinal üretim ve Apple sertifikası almış her ürünü gönül rahatlığı ile kullanabilirsin, iş telefonum iPhone 12 satışa sunulduğu gün satın aldım evde 45 W spigen, ofiste 20 W Apple kullanıyorum, pil sağlığım 81.

Merhaba,

iPhone 16 cihaz için Spigen şarj adaptörü almak mı mantıklı yoksa orijinal adaptör almak mı mantıklı? Neden?
Bir telefona o kadar para bayıldıktan sonra kesinlikle orijinal almalısın. Spigen al diyenlere bakma orijinal al icin rahat olsun pahali cihazlar bunlar sorun yaşama ileride.

Orijinal alınmalı. 60.000 TL'lik bir telefonda Spigen kullanmazdım.
Bunu anlatamazsin aga disslike atar gecerler boş ver.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok riske atmaya gerek yok bence. Kötü marka değil hatta çok tavsiye ediliyor ancak içiniz %100 rahat olsun istiyorsanız zaten uzun ömürlü cihazlar. Orijinal alıp geçin derim.

Spigen'i önermiyorum. Benim gözümde bir kılıf üreticisidir. İlla Apple harici alacaksanız da Anker, Belkin ya da Ugreen gibi markaları tercih edin.