iPhone 16 Pro deneyimim

Vira

Üstün
Makaleler
1
Selam arkadaşlar,

Bugün iPhone 16'nın Pro modelini satın aldım ve kullanmaya başladım. Size ilk izlenimlerimi yazacağım. Umarım beğenirsiniz.

Ekran
6.3 inç OLED 1206x2622 FHD+ bir ekranı var. S24 Plus'a göre biraz kötü kalsa da yine de gayet güzel bir ekranı var. Düz iPhone 16'da yine 60 Hz kullanılmış... 460 PPI bir piksel yoğunluğu, 16 milyon Renk sayısı var.

Batarya
Batarya olaraktan önceki kullandığım 12 Pro modeline göre cidden baya bir fark var. 3582 mAh bir bataryası var.

Kamera
Kamerası cidden çok güzel. 48 MP olmasına rağmen bendeki 200 MP Samsung S24 Ultra'dan daha güzel çekiyor. Sensörleri çok daha iyi. Ayrıca 4k 120 FPS video kayıt seçeneği geldi. 2. Kamerası 12 MP 3. Makro kamera ise 48 MP.

İşlemci
A18 Pro işlemciyi kullanıyor. Fortnite ve Genshin Impact'ta sabit 120 FPS aldım. 8 GB RAM'i var.

Tasarım
149.6 mm bir boy, 71.5 mm En, 8.25 mm Kalınlık, 199 Gram'da ağırlığı var. Çok ağır değil. Ama kamera çok kalın. Tasarımını ben çok beğeniyorum. Bendeki Beyaz modeli:

Genel
Genel olarak Yeni action butonu ve yapay zeka desteği güzeldi. Uzun kullanımda yeniden bir makale yazacağım. Fiyatı bence değmez. 83000 TL bir telefona verilmez fakat telefon güzel. Biraz kötü oldu üzgünüm daha pek fazla kullanım şansı bulamadım maalesef.

Son düzenleyen: Moderatör:

İncelemeden bağımsız: Genshin Impact de 60 FPS sınırı yok muydu? En son sınırı arttırınca karakterler fazladan 2 3 vuruş daha yapıyordu.

Şu an Apple intelligence yok ki. iOS 18.1 sürümüyle sınırlı bazı özellikler, sınırlı bölgelerle kullanıma sunuldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…