iPhone 16 Pro Parçalarına Ayrıldı: Isı Transferi Sağlayan Kapak Ortaya Çıktı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Techolay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 29
  • Görüntüleme Görüntüleme 615
Başkasının saçma sapan yorumlarını kendi yorumların gibi yazıyorsun ya bir de. 13 yaşındasın anlamaman doğal gerçi. Planlı eskitme diye bir şey yok.

Doğru. Planlı eskitmenin doğru olduğuna dair yeterli bilgim, kanıtım yok. Planlı eskitme olsa bile benim bilgi dahilimde olmadığı için kesin bir şey olarak sunamam. Benim hatam, pardon.

Kullanıcı dostu? Sırf yapacağı kâr daha fazla olsun diye 15 serisine kadar diye kasadan ayrı arka kapak yapmayıp arka cam kırıldığında değişimine 37.499TL istemesi kullanıcı dostu mu? Bir markanın körü körüne fanı olmayın dostlar.

Ayrıca 120 Hz isteyen için de iPhone modelleri mevcut.

Yani 799 dolar verdiğin cihazda 150 dolarlık cihazlarda olan donanım özelliğinin olmaması normal. Bir önceki dediğinle bu dediğin çakışıyor son kullanıcının dostu olsaydı 120Hz ekranları sadece 999 dolardan başlayan Pro serisine koymazdı. Apple'ın bu yaptığı Pro serisi aldırmak için bir satış stratejisi fakat en azından 90Hz bile olsa düz serilerin satışlarını arttıracağına eminim ki lansmanda da oyunlardan bahsettiler. Ayrıyeten reklamlarında da oyun var fakat mobil oyunculuk çoktan 120+FPS'e geçti neredeyse her oyunda 90FPS desteği var 60FPS de takılı kalmak üzüyor.

Bunların hepsini S23U ve 14 Pro kullanıcısı olarak söylüyorum.

Son düzenleme:

Demek istediğim Apple bu teknolojiyi daha yeni kullanmaya başladı, hatta birçok telefonda artık Vapor chamber var iken düz bir plaka ile gelmesi üzücü.

Dediğim gibi, okumadan anlamadan saldırır gibi yorum yapıyorsun ama kendini küçük düşürüyorsun.

Okumadan anlamadan saldırır gibi yorum yapıyorsun ama kendini küçük düşürüyorsun.
Sırf sevdiği marka diye subjektif konuşan insanlar yarın öbür gün forumda yardım veya cihaz önerisi isteyen kişilere objektif davranmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Demek istediğim Apple bu teknolojiyi daha yeni kullanmaya başladı
Apple bunu hep yapar. Genelde de ilk yaptık diye iddia edilmez zaten dostum. Apple diğer markaların belki yıllar önce getirdiği özellikleri yeni getirir ancak en iyi haliyle getirir. Hep böyle olmuştur, devamında da bu politikanın değişeceğini sanmıyorum. Eleştiri sebebi olarak göremiyorum. Çünkü 10 sene öncesinin teknolojisi ve donanımıyla şimdi arasında ciddi fark var.

Apple yeni bir özellik getirdiğinde başka firmalar bunu yapmış hop hemen aynısını koyup yeni diyelim değil, inovasyonlarla beraber getirip yeni diyor. Mesela ipadlere OLED ekranlar Samsung gibi markalara göre çok daha geç geldi ancak geldiğinde de Samsung'un tabletlerinden daha iyi ekstra teknolojiyle geldi. Her ne kadar açgözlü de olsalar, her ne kadar sevmesenizde ya da yeni gelen özellikleri parasına değmeyeceğini düşünsenizde Apple çoğunlukla en yeni teknolojiyi ilk uygulayan değil o teknolojiyi geliştirip gerçekten iyi bir seviyeye getirip çıkaran bir firma. Her yenilikte Samsung bunu zart zurt 10 yıl önce yapmıştı Apple anca getirdi hem de yeni diyorlar diye zırlanılan özelliklerin %90'ı o söylenen Android telefonlarda çalışmayan, sadece var olmak için olan teknolojiler oluyor. Apple ürünlerinin sırf düşük bütçeli opsiyonları yok diye yerin dibine sokup onun yerine IPhone'la aynı fiyat olan Samsung önerilmesi de cabası. Bir de her sene çıkan iphoneları sanki geçen nesile sahip olan kişiler alsın diye yapmıyorlar, 4-5 nesil eskiden yeni nesile geçecek adamlar için yenilikler birikiyor.

Eline sağlık. Bu objektif ve mantıklı yorumun için seni tebrik ediyorum.

Apple ürünlerinin sırf düşük bütçeli opsiyonları yok diye yerin dibine sokup onun yerine IPhone'la aynı fiyat olan Samsung önerilmesi de cabası.
Aslinda su ana kadar dusuk butceli opsiyonu yok diye elestiren gormedim, istedigi paraya kiyasla rakiplerine gore yayginlasmis ve temellesmis bazi ozellikleri vermiyor diye elestiriliyor.

90/120Hz ekran buna ornek gosterilebilir. Telefoto kamera da keza Samsung'un Ultra olmayan modellerinde hatta FE varyantlarinda bile var. Acikcasi Hz umurumda degil de telefoto kamera gercekten delirtiyor beni. Kameran cok guzel, video performansinda rakipsizsin de eh be kardesim telefoto kamera koy suraya da zoom yaptigimda yagli boya olmasin fotograf. Hep ornek veririm, zoom performansinda arkadasimdaki S21 FE bile koskoca iPhone 13'u rezil ediyor. Adam telefonu alirken iPhone 11'le arasinda kalmisti. Fiyat olarak daha bile ucuzdu. Yapma bunu elma adam, yapma. Kameran senin en ovulen ozelligin, yapma.

Son düzenleyen: Moderatör:

Apple'ın eklanlarının geliştirilmesini ve üretilmesini Samsung yapıyor haberin vardır umarım. AOD geldi güya hala kişiselleştirilmiyor bu mu geliştirilmiş teknoloji? Üstelik tek yapacakları şey maksimum 1 saatlerini alacak yazılım eklentisi bunu sırf Pro modellere vermesi ayrı saçmalık. Yıllar sonra kasayla tümleşik ekranı yaptılar fakat ne Vapor chamber ne de ilkel bir bakır boru görebiliyoruz bu mu geliştirilmiş hali? 1 yıldır 5X periskop kamera kullanıyorlar hala Zoom yeteneğini geliştirmediler rakipleri aynı optik lensle 50X de bile neredeyse kusursuz fotoğraflar çekebiliyor hani bu mu geliştirilmiş teknoloji? 3 nesildir aynı ana kamerayı kullanıyorlar 14 Pro'dan beri imx 803 kullanıyorlar. Güncel olarak kullandığım 14 Pro ile 15 Pro karşılaştırması yaptım fotoğraf çekimlerinde hiçbir farka rastlamadık komik olan sentetik testlerde de aralarında %1'lik fark oluşuydu bu mu geliştirilmiş teknoloji? Madem Type-C geldi DP geldi fakat ne şifreleme ne de veri koruması var bari 30W şarj koyulsaydı bu mu geliştirilmiş teknoloji. iPad Pro demişsin OLED gelen modeli M4 ve Tab 9 Ultra ile aralarında hem 10 ay var hem de rakip olarak çıktığı cihaz M.2 iPad Pro. Bu arada iPad Pro'nun ekranını LG ve Samsung geliştirip üretiyor. Bunun altına Apple'ın iyi yaptığı şeyleri yazmana gerek yok gayet iyi biliyorum.

Konu Apple'dan Samsung'a nasıl atladıysa artık konu başında Apple'ı övüyordum. Yine belirteyim güncel olarak S23u ve 14 Pro kullanıyorum. Dışarı motosiklet ile çıkacağımda ceketimin cebinde rahatsızlık vermediği için genelde 14 Pro ile çıkarım 6.1 inç boyutunda her özelliği olan premium başka bir cihaz tanımıyorum Apple'ın yaptığı en iyi şey bence Pro serisi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…