tomey Uzman Katılım 7 Eylül 2024 Mesajlar 72 Makaleler 2 Beğeniler 29 8 Temmuz 2025 #1 2 adet iPhone 16 Pro serisinden cihazımız var ikisinde de pdp doğrulama hatası alıyoruz. Uçak modunu açıp kapadık ayarları sıfırladık lakin hala aynı problem çözmemiz için yardımcı olabilir misiniz?
2 adet iPhone 16 Pro serisinden cihazımız var ikisinde de pdp doğrulama hatası alıyoruz. Uçak modunu açıp kapadık ayarları sıfırladık lakin hala aynı problem çözmemiz için yardımcı olabilir misiniz?
K Kronos58 Çalışkan Katılım 25 Haziran 2025 Mesajlar 8 Beğeniler 4 12 Temmuz 2025 #2 Merak ettim, bende 2 ay sonra esime geçicem acaba bende de olur mu sorun
KS KS tomey Uzman Katılım 7 Eylül 2024 Mesajlar 72 Makaleler 2 Beğeniler 29 12 Temmuz 2025 #3 Kronos58 dedi: Merak ettim, bende 2 ay sonra esime geçeceğim acaba bende de olur mu sorun. Genişletmek için tıkla... Cihazın yurt dışından alınıp Türkiye'de esim kaydettirilmediyse sorun oluşuyor anladıgım kadarıyla.
Kronos58 dedi: Merak ettim, bende 2 ay sonra esime geçeceğim acaba bende de olur mu sorun. Genişletmek için tıkla... Cihazın yurt dışından alınıp Türkiye'de esim kaydettirilmediyse sorun oluşuyor anladıgım kadarıyla.