yagiizd Üstün Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 1.084 Çözümler 12 Beğeniler 431 2 Eylül 2025 #1 Aşağıda turuncu yanan sensör benim telefonda yanmıyor. Ayarı falan mı var? Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Burada yanmak yerinde ekranda yanıyor.
Aşağıda turuncu yanan sensör benim telefonda yanmıyor. Ayarı falan mı var? Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Burada yanmak yerinde ekranda yanıyor.
michaelscofield Seçkin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.645 Makaleler 14 Çözümler 71 Beğeniler 19.223 Yer İstanbul 3 Eylül 2025 #2 O turuncu ışık mikrofonun kullanıldığını gösterir.
KS KS yagiizd Üstün Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 1.084 Çözümler 12 Beğeniler 431 3 Eylül 2025 #3 michaelscofield dedi: O turuncu ışık mikrofonun kullanıldığını gösterir. Genişletmek için tıkla... Onu biliyorum fakat benim ortadaki çentikte gözükmüyor bu. Sadece çentiğin yanında WiFi işaretinin yanında gözükyüor.
michaelscofield dedi: O turuncu ışık mikrofonun kullanıldığını gösterir. Genişletmek için tıkla... Onu biliyorum fakat benim ortadaki çentikte gözükmüyor bu. Sadece çentiğin yanında WiFi işaretinin yanında gözükyüor.
A alifurkansimsek Çalışkan Katılım 21 Ağustos 2025 Mesajlar 9 Beğeniler 6 3 Eylül 2025 #4 yagiizd dedi: Onu biliyorum fakat benim ortadaki çentikte gözükmüyor bu. Sadece çentiğin yanında WiFi işaretinin yanında gözükyüor. Genişletmek için tıkla... Senin cihazın çentikli, dinamik adalı değil bu nedenle bu şekilde ortada gözükmez. gayet normal farklı bir yerde gözükmesi.
yagiizd dedi: Onu biliyorum fakat benim ortadaki çentikte gözükmüyor bu. Sadece çentiğin yanında WiFi işaretinin yanında gözükyüor. Genişletmek için tıkla... Senin cihazın çentikli, dinamik adalı değil bu nedenle bu şekilde ortada gözükmez. gayet normal farklı bir yerde gözükmesi.
KS KS yagiizd Üstün Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 1.084 Çözümler 12 Beğeniler 431 3 Eylül 2025 #5 alifurkansimsek dedi: Senin cihazın çentikli, dinamik adalı değil bu nedenle bu şekilde ortada gözükmez. gayet normal farklı bir yerde gözükmesi. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam saolun.
alifurkansimsek dedi: Senin cihazın çentikli, dinamik adalı değil bu nedenle bu şekilde ortada gözükmez. gayet normal farklı bir yerde gözükmesi. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam saolun.
8 8597 10 Üstün Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 9.145 Makaleler 6 Çözümler 8 Beğeniler 11.904 3 Eylül 2025 #6 yagiizd dedi: Onu biliyorum fakat benim ortadaki çentikte gözükmüyor bu. Sadece çentiğin yanında Wi-Fi işaretinin yanında gözükyüor. Genişletmek için tıkla... Notchlar öyle. Dinamik adalı iPhone gerekiyor onun için.
yagiizd dedi: Onu biliyorum fakat benim ortadaki çentikte gözükmüyor bu. Sadece çentiğin yanında Wi-Fi işaretinin yanında gözükyüor. Genişletmek için tıkla... Notchlar öyle. Dinamik adalı iPhone gerekiyor onun için.