iPhone 16e alınır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Enver Paşa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 32
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    iphone

Enver Paşa

Uzman
Merhaba,

1-2 senedir iPhone 11 kullanıyorum, hem eskidi hem de geçen gün ekranını kırdım. Bütçemi fazla zorlamadan bir iPhone almak istiyorum. Herkes iPhone 16e almak enayilik falan yazmış, videolarını da izledim. Açıkçası içime sindi.

Siz ne düşünüyorsunuz? Lütfen Android alın gibi tavsiyelerde bulunmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Madem Android alın tavsiyelerini dinlemeyeceksiniz niye tavsiye istiyorsunuz. Her şey belli değil mi? Çöp bir telefon, o bütçeye alacağınız herhangi bir Apple telefon da çöp. Yani karşılaştırabileceğimiz model sayısı 3 falan zaten. 15 için 10K daha koymanız gerekiyor, 14 var. 14 de 13 varken israf bir telefon. 16e de kameranın bazı kısımları dışında 14'ten üstün. Performans olarak da üstün görünüyor. İçinize sindiyse alın madem, fakat hâla bütçesi için çöp bir telefon olduğunu söyleyeyim.

Son düzenleme:
Android zaten 16eden üstün eski Android değil IOS'la kapışıyor neyse 16e alınmaz başka telefonlara yönelin.

Ömründe iPhone 16e ye bırak 16e yi 14 15 16 serisine eli değmemiş insanlar yorum yapıyor. Eğer iPhone istiyorsan ve bütçen 40k ise 16e gayet de alınır. Elimde iPhone SE 2020 var telefon hala gayet kullanılır durumda. Diyorsan MagSafe olmaması beni bozmaz dinamik adaya da ihtiyacım yok. Gönül rahatlığıyla alabilirsin.

Telefondan fazla beklentim yok, kamerası iyi olsun, pili iyi gitsin ve Apple ekosistemi içerisinde kalayım yeter. Tek kamera olmasına rağmen bence düşük ışık haricinde iyi performansa sahip bi kamerası var. Şimdilik bütçem kısıtlı olduğu için bu modele yakınım, ikinci el fiyatları da fazla değer kaybetmediği için 8-9 ay kullanıp pro modellerinden birine geçerim diye düşündüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…