iPhone 15'ten çok iPhone 16 düşün derim. iPhone 16e'den iPhone 15'e geçersen attan inip eşeğe binmiş gibi olursun. Tamam, Dynamic Island çok iyi bir şey, geniş açı kamera benim de önem verdiğim bir şey ancak bunlar model düşürmeye değecek şeyler değiller. Ya bekle, çıkınca iPhone 17 düşün, ya da iPhone 16'ya geç. iPhone 16e’ye tercih edebileceğin en kötü cihaz iPhone 15 Pro olsun. Bu saatten sonra Apple Intelligence desteği olmayan bir Apple cihazı almak parayı çöpe atmak gibi bir şey, şimdilik pek işe yaramıyor gibi dursa da Apple ileride bütün ekosistemini bunun üzerine kuracak.
1 ay önce 16e aldım fakat dinamik ada, 0.5 kamera ve diğer özelliklerden mahrum kaldığım için çok memnun değilim. Bu telefonu Hepsiburada, Amazon, MediaMarkt, Teknosa gibi büyük satıcıların sitesindeki değiş tokuş kampanyasından yararlanmak istedim fakat 16e almıyorlar. Ne yapabilirim bu illetten kurtulmak için? Üstüne para da veririm yeter ki şu 15'e geçeyim.
Düşüş olur, sırf 0.5 için 15’e geçmek değmez. 16’ya geçerseniz iyi olur. Eğer 16’ya da geçecek bütçe yoksa Android tarafına yönelmenizi tavsiye ederim.