iPhone 16e Resmen Tanıtıldı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Techolay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 543
600 dolar 21-22 bin TL civarı yaptığına göre 2 katından fazla vergi olamaz. Olsa olsa Apple Türkiye'nin doymazlığı olur. Önümüzdeki aylarda döviz gidişatından olası zam yapmak yerine baştan pahalı çıkarttılar. Hükümeti eleştirdiğime emin olabilirsin. Almanya'da 1150 Euro'ya satılan Magic 7 Pro, TR'de 1500 Euro'ya satılıyor. Magic 7 Pro'ya vergi yok mu? Üzerinde Elma logosu olsa burada 2500 Euro'ya satışa sunarlardı. Neden Android amiral gemileri bile daha düşük vergi oranlı cihazlar sunabilirken; sevdalısı olduğunuz markanın kısıtlanmış, tarih öncesi tasarımlı cihazı sözüm ona fahiş vergilendirmeye tabi tutuluyor? Avrupa'da 16e 700 Euro, orada bile baya pahalı karşılandı. Dolayısıyla yurt dışında da pek tutulacak bir model değil. Elma logolu gözlüğünüzü biraz çıkarıp öyle idrak ederseniz anlayabilirsiniz. Ekmeğinizi Apple veriyorsa anlarım, onun dışında gereksiz bir tutum sizdeki. Apple'ın sizin gibilere ihtiyacı var, bulunmaz bir nimetsiniz onlar için.

" 50 Bin Lira "

O paralara güzelinden S24+ gider. Belki S25+ bilemedim. Ama 60 Hz çöpünü almam. Bir de eşşşşek ölüsü gibi çentik var.

Apple da benim için bulunmaz bir nimet. Benim ona daha çok ihtiyacım var. İyi ki hayatımda. İyi ki dünyada Apple diye bir marka var.
Tamam fanboy.

Iphone modelleriyle diğer telefonların ekranlarını kıyaslarken neden dinamik ada gibi özgür kullanımı engelleyen bölümleri çıkartmıyorlar?

120 hz isteyenler için iPhone seçenekleri 70 bin liradan başlıyor. Apple fanboyluğu yapmana gerek yok, yok benim telefonum stabil kamerası böyle düzgün android gibi değil benzeri altını hiçbir şekilde dolduramayacağın saçma avuntularla avukatlığa soyunmana hiç gerek yok.
Tek kamerasıyla, 60 hz berbat ekranıyla bu telefonun olur tarafı yok. Davul olarak kullanılırsa belki ses getirir
60 hz kullanıcı için yeterli demek de saçmalığın dibinin dibi. A18 de normal bir kullanıcı için çok fazla. Ülkece telefonları satıp A25 alalım o zaman ne dersin? Çoğumuza yeter. 60 hz devri 5 sene önce kapandı. Çağın gerisinde kalmak, sırf fanboyluk yapacağım diye bir ton paraya daha kötüsünü savunmak nasıl bir düşünce yapısı?

Siz "olur tarafı yok" deyince "olur tarafı yok" olmuyor. Tek yaptığınız boş yorum. Apple'ın tüm politikalarının ne kadar başarılı olduğu ortada. Android'in ise yıllardır belli bir algıyı ve eşiği asla aşamadığı da ortada. Apple için yıllardır bu sözleri söylüyorlar ama karşınızda dünyanın en değerli şirketi! İftiharla sunarım!

Bana laf etmeden önce teknoloji bilginizi siz gözden geçirirseniz sevinirim. Benim yorumlarımın altı Apple ürünlerinin piyasada nasıl karşılık bulduğuyla doluyor zaten. Sizin elinizde ise hiçbir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…