Değil. Tam öğren sonra tekrar tartışalım. 15'in işlemcisi 14 ile değil 14 Pro ile aynı. 16e CPU'da güçlü ama GPU'da kısıldığı için daha güçsüz. Ayrıca 15 ömür ve güç olarak uzun yıllar gidecek bir cihaz. Sırf 1-2 sene daha güncel kalacak diye zaten 5-6 yıl sorunsuz gidecek 15'ten vazgeçmenin hiçbir akılcı ve mantıklı tarafı yok.
Paşa gönlü bilir boş ver. 15'i de 16E'yi de yere sokacak ne telefonlar var ama 16E'yi almayı aklından bile geçiren birine anlatmaya çalışmana gerek yok.
Paşa gönlü bilir boş ver. 15'i de 16E'yi de yere sokacak ne telefonlar var ama 16E'yi almayı aklından bile geçiren birine anlatmaya çalışmana gerek yok.
Yine iyi sizinki benimki geçen yıl gitmiş 800 TL'ye çakma MagSafe almış adam orijinal dedi diye de inanmış ama ş*refsiz doğrulama kodunu falanda kopyalamış telefondaki göstergeden anladım gittim iade ettim. Hala diyor küçük olanı var mı bunun bu fiyata.
S24 Ultra çakar geçerim biraz daha koyar. Ha Apple stabilizasyonu, Apple ekosistemi iyidir. Kötü diyemem piyasanın en başarılı üreticilerinden biri Apple. Ama ben Samsung seviyorum dostum.