iPhone 17 Air, Beklenenden Daha İnce Olabilir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Techolay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 317
Makaleler
5

Apple’ın tasarım ekibi, son birkaç yıldır geri planda kalmıştı ve şirket, büyük bir yenilik yapmayı başaramadı. Ancak gelecek yılın iPhone modelleri için önemli bir dönüm noktası olabileceği söyleniyor. Özellikle iPhone 17 Air modelinin tasarımında bazı önceki söylentilerin aksine belirgin değişiklikler olacağı iddia ediliyor. Serinin diğer üyelerinin ise benzer genel tasarım diline sahip olacağı konuşuluyor. Yeni…

Devamını Oku: iPhone 17 Air, Beklenenden Daha İnce Olabilir
Kaynak: Techolay

Madem kompaktlığın ön planda olduğu kısılmış bir model yapıyorsun koy küçük ekranı, en şahane seri olan mini'yi bitirdi gitti bi de ince diye öne çıkardığı telefonu 6.6 olarak tasarladı Apple. Hiçbir mantığı yok tablet gibi ekranı olacaksa ince olmasının.

Fena durmuyor aslında, çıktığında görüp elde deneyimine bakıp alınabilir.

Tasarım yarışını Iphone 8 ile kaybettiler zaten Esatım. Şirket bu dediklerini yapmayı Jobs sonrası bıraktı zaten.

Tasarım yarışını Iphone 8 ile kaybettiler zaten Esatım. Şirket bu dediklerini yapmayı Jobs sonrası bıraktı zaten.
iphone 8 kullanırken en keyif aldığım tasarıma sahip telefonumdu. Bataryası bitmese değiştirmeyi bile düşünmezdim. Hala arada açar elimde kullanırım ve kullanırken keyif alırım.

Kompaktlık bir kere ön planda olsaydı en başta yan kısımları düz yapmazlardı. Eski oval kenarlar tutuş ve rahatlık açısından açıkça daha rahattı ama Apple yenilik bulamadığı için böyle bir şey tercih etti, diğer markalar da buna ayak uydurmaya çalıştı resmen.

iPhone 17 Air isim olarak da tasarım olarak da tabiri caizse çok “şekil” duruyor. Apple’ın yaptığı en “havalı” (air) telefon olacak bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…