iPhone 17 için hangi şarj adaptörü alınmalı?

behzatterim

Uzman
Selam, iyi sosyaller. Yakın zamanda iPhone 17 siparişi vermiştim. Bunun için şarj konusu biraz kafamı karıştırdı. Halihazırda 20W Apple orijinal adaptöründen sipariş verdim ancak tabletimde kullandığım Spigen 45W şarj aletini de aslında telefon için kullanabileceğimi öğrendim. Bazı arkadaşlar orijinal adaptör dışı kullanmayı tavsiye etmiyor ancak Spigen ürünlerini beğeniyorum.

Sizce orijinal adaptörü mü tercih etmeliyim yoksa elimde olan bu 45W adaptörü mü? Bunun telefon için bir zararı var mıdır? Tavsiyelerinizi ve deneyimlerinizi bekliyorum.

Elinizdeki Spigen'de ısınma sorunu yaşamıyorsanız ek olarak Apple'ın adaptörünü almanıza gerek yok bence.

Elinizdeki Spigen'de ısınma sorunu yaşamıyorsanız ek olarak Apple'ın adaptörünü almanıza gerek yok bence.
Hocam Spigen'de telefonda sorun olmuyor ancak tablette şarj olurken son 1 aydır ısınma sorunları başladı. Çok büyütmedim gözümde ancak fark ediliyor ısı sorunu.

Hocam Spigen'de telefonda sorun olmuyor ancak tablette şarj olurken son 1 aydır ısınma sorunları başladı. Çok büyütmedim gözümde ancak fark ediliyor ısınma sorunu.

iPhone'u kullanmaya başladığınızda Spigen'i bi'de onunla deneyin hocam, duruma göre hareket edersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…