iPhone 17 Pro yurt dışı cihaz alınır mı?

Bütçe
60.000 TL - 120.000 TL

elweald 70

Üstün
Yer
İstanbul
Arkadaşlar selam.

Bayağıdır mağazaları araştırıyorum, bulabildiklerime, gördüklerime yazdım. 1 fiziksel, 1 e-SIM girişli olarak satın alacağım. Fiyat olarak 60-65.000 TL arası diyorlar. Sizce alınır mı bu fiyatlara? Elimdeki S24 cihazı satıp direkt nakit bir şekilde almak istiyorum; eğer satılırsa da Tab S9 tabletimi satıp üstüne küçük bir rakam ekleyip alacağım gibi duruyor. Bugün de Instagram'da karşıma vade farksız 6 taksit, 120.000 TL, 256 GB modeli satılıyor; aylık 20.000 TL'ye denk geliyor ama ürünün internet fiyatları 106.000 TL. Sizce hangi kombinasyon daha mantıklı? Fikir verirseniz çok sevinirim, iyi sosyaller.

Teşekkürler.

Tercih meselesi, 73 civarına da 12/512 S25 Ultra satılıyor.
Sinyal, tamir meselesini umursamazsanız düşünebilirsiniz.

Tercih meselesi, 73 civarına da 12/512 S25 Ultra satılıyor.
Sinyal, tamir meselesini umursamazsanız düşünebilirsiniz.

Hocam genelde iPhone kullanıyordum, en son kullandığımda iPhone 11'di. Ondan sonra Android'e geçiş yaptım ama tekrardan iPhone'a dönüş yapmak istiyorum. Ondan dolayı iPhone istiyorum yoksa dediğin de çok mantıklı.

Sinyal tamir konusunda da iş telefonum zaten var, çift SIM destekliyor. 4 ay çok rahat idare edebilirim diye düşünüyorum.

17 PM'nin donanım olarak bir eksiği yok, hevesiniz varsa almanızın sakıncası yok.
Hevesiniz geçtikten sonra en kötü senaryoda cihazı satıp yeni cihaz bakarsınız, markaya talep her şekilde var zaten.

17 Pm'nin donanım olarak bir eksiği yok, hevesiniz varsa almanızın sakıncası yok.
Hevesiniz geçtikten sonra en kötü senaryoda cihazı satıp yeni cihaz bakarsınız, markaya talep her şekilde var zaten.

Sence yurt dışı mı yoksa yazdığım formülde taksitli mi almalıyım.

YD 17 Pro yerine aynı paraya düz 17 KVK ya da ben illa Pro kullanacağım diyorsanız da 14-15 Pro Max almak daha mantıklı bence.

Sence yurt dışı mı yoksa yazdığım formülde taksitli mi almalıyım.
Tamamen bütçe ve tercih meselesi.
Bana sorarsanız illaki amiral gemisi alınacaksa S26 veya S25 Plus alıp artan parayla parayı kötü gün için değerlendirirdim, enflasyon ve faiz fakiri kötü etkiliyor.
YTD.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…