5 5966 Başarılı Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 8 Beğeniler 2 9 Mayıs 2026 #1 Sessiz bir odada kulağımı kameraya yaklaştırıp kamera uygulamasını açınca önce bir tıkırtı daha sonra beyaz gürültü sesi geliyor. Bu normal mi? Aynı telefonu olup deneyen biri geri dönüş sağlarsa sevinirim.
Sessiz bir odada kulağımı kameraya yaklaştırıp kamera uygulamasını açınca önce bir tıkırtı daha sonra beyaz gürültü sesi geliyor. Bu normal mi? Aynı telefonu olup deneyen biri geri dönüş sağlarsa sevinirim.
Arlecchino Başarılı Katılım 22 Eylül 2024 Mesajlar 1.550 Çözümler 6 Beğeniler 1.230 9 Mayıs 2026 #2 Evet bende de aynısı var. Muhtemelen odak ve OIS ile alakalıdır o beyaz gürültü sesi. Tıkırtı zaten normal OIS olan neredeyse her cihazda var.
Evet bende de aynısı var. Muhtemelen odak ve OIS ile alakalıdır o beyaz gürültü sesi. Tıkırtı zaten normal OIS olan neredeyse her cihazda var.
Vavien. Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 3.046 Makaleler 3 Çözümler 91 Beğeniler 5.331 9 Mayıs 2026 #3 Normal. Aynı telefona gerek yok. Başka telefon bulsanız yeter.
agrofea Uzman Katılım 11 Şubat 2025 Mesajlar 305 Beğeniler 132 9 Mayıs 2026 #4 Otomatik odama o. Her telefonda olur. Görüntü sabitlemek için lens oynar. Açılışta aktif olurken ses yapar. Kamera da hareketli parçalar var.
Otomatik odama o. Her telefonda olur. Görüntü sabitlemek için lens oynar. Açılışta aktif olurken ses yapar. Kamera da hareketli parçalar var.
A ArslanEfe Uzman Katılım 18 Mayıs 2025 Mesajlar 13 Beğeniler 2 20 Mayıs 2026 #5 Konu dışında bir şey sormak istiyorum ekran süresi nasıl? Batarya 5G + sürekli kullanımda ekran kaç saat süre verir?
Konu dışında bir şey sormak istiyorum ekran süresi nasıl? Batarya 5G + sürekli kullanımda ekran kaç saat süre verir?
KS KS 5 5966 Başarılı Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 8 Beğeniler 2 21 Mayıs 2026 #6 ArslanEfe dedi: Konu dışında bir şey sormak istiyorum ekran süresi nasıl? Batarya 5G + sürekli kullanımda ekran kaç saat süre verir? Genişletmek için tıkla...
ArslanEfe dedi: Konu dışında bir şey sormak istiyorum ekran süresi nasıl? Batarya 5G + sürekli kullanımda ekran kaç saat süre verir? Genişletmek için tıkla...