KS KS Aakons Üstün Droidlere Fısıldayan Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 8.355 Makaleler 6 Çözümler 7 Beğeniler 10.683 16 Temmuz 2025 #31 24169 dedi: Sağlık olsun, bu tasarım gerçekleşirse birkaç sene bu tasarımla devam ederler gibi. Genişletmek için tıkla... iPhone 11'den iPhone 16 ya kadar aynı tasarımdı (proların tasarımında) sadece kameralar büyüdü o kadar. Yine uzun süre aynı tasarımla ufak tefek değişikliklerle devam ederler.
24169 dedi: Sağlık olsun, bu tasarım gerçekleşirse birkaç sene bu tasarımla devam ederler gibi. Genişletmek için tıkla... iPhone 11'den iPhone 16 ya kadar aynı tasarımdı (proların tasarımında) sadece kameralar büyüdü o kadar. Yine uzun süre aynı tasarımla ufak tefek değişikliklerle devam ederler.
megatronn Yetkin Katılım 10 Mayıs 2024 Mesajlar 996 Çözümler 3 Beğeniler 531 Yer Vice City 16 Temmuz 2025 #32 Adamlar dünyanın en kötü tasarımını yapsa bile bir kitle için en iyisi oluyor. Berbat tasarım ama yine sağlam satacağını bilmeyen yoktur.
Adamlar dünyanın en kötü tasarımını yapsa bile bir kitle için en iyisi oluyor. Berbat tasarım ama yine sağlam satacağını bilmeyen yoktur.
MechaAti Üstün İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 1.399 Makaleler 1 Çözümler 10 Beğeniler 1.548 16 Temmuz 2025 #33 Aakons dedi: Apple'ın bitmesi mucize olur Genişletmek için tıkla... Ya orası zaten öyle. Elma ısıran dedi: iPhone 17 çıkış yaptığı gün Apple Store kapılarında yatan rekor insan şoku... Genişletmek için tıkla... Hocam adın Elma Isıran, profil fotoğrafın Apple Logosu, senden Apple ile ilgilş objektif yorum beklemiyorum ya zaten
Aakons dedi: Apple'ın bitmesi mucize olur Genişletmek için tıkla... Ya orası zaten öyle. Elma ısıran dedi: iPhone 17 çıkış yaptığı gün Apple Store kapılarında yatan rekor insan şoku... Genişletmek için tıkla... Hocam adın Elma Isıran, profil fotoğrafın Apple Logosu, senden Apple ile ilgilş objektif yorum beklemiyorum ya zaten
Elma ısıran Üstün Katılım 24 Şubat 2024 Mesajlar 5.722 Çözümler 20 Beğeniler 4.563 Yer Cupertino 16 Temmuz 2025 #34 MechaAti dedi: Hocam adın Elma Isıran, profil fotoğrafın Apple Logosu, senden Apple ile ilgilş objektif yorum beklemiyorum ya zaten Genişletmek için tıkla... O konuda çok haklısın… Objektif olamam… Ayrıca ABD’de olsam kapıda yatardım.
MechaAti dedi: Hocam adın Elma Isıran, profil fotoğrafın Apple Logosu, senden Apple ile ilgilş objektif yorum beklemiyorum ya zaten Genişletmek için tıkla... O konuda çok haklısın… Objektif olamam… Ayrıca ABD’de olsam kapıda yatardım.