Merhaba arkadaşlar, merak ettiğim bir konu var: Şu anda iPhone telefonlarda Samsung veya Android telefonlar gibi navigasyon tuşları değiştirilebilir mi? Mesela, istersek Android telefonların navigasyon tuşunu (ana menü tuşunu) iPhone gibi aşağıdan yukarı kaydırmalıya çevirebiliyor muyuz? Bu iPhone'larda söz konusu mudur?
Merhaba arkadaşlar, merak ettiğim bir konu var: Şu anda iPhone telefonlarda Samsung veya Android telefonlar gibi navigasyon tuşları değiştirilebilir mi? Mesela, istersek Android telefonların navigasyon tuşunu (ana menü tuşunu) iPhone gibi aşağıdan yukarı kaydırmalıya çevirebiliyor muyuz? Bu iPhone'larda söz konusu mudur?
Evet hocam, tabii ki de istesem yaparım da iPhone'da çok istemiyorum, hiç kullanmadım hayatımda. Şimdi girerim iPhone camiasına çok yabancılık çekeceğimi düşünüyorum çünkü iPhone 17 çıkana kadar hiçbir telefonunu satın almadım. Bu yaşa kadar Android'le geldik, öyle de devam edilecek gibi görünüyor. Tabii ki iPhone bir atılım yapıp şu navigasyon çubuğunu değiştirmeye izin verirse