PC Uzmanı

Başarılı
Merhaba arkadaşlar, merak ettiğim bir konu var: Şu anda iPhone telefonlarda Samsung veya Android telefonlar gibi navigasyon tuşları değiştirilebilir mi? Mesela, istersek Android telefonların navigasyon tuşunu (ana menü tuşunu) iPhone gibi aşağıdan yukarı kaydırmalıya çevirebiliyor muyuz? Bu iPhone'larda söz konusu mudur?

Ekran görüntüsü 2026-06-20 171415.webp

Merhaba arkadaşlar, merak ettiğim bir konu var: Şu anda iPhone telefonlarda Samsung veya Android telefonlar gibi navigasyon tuşları değiştirilebilir mi? Mesela, istersek Android telefonların navigasyon tuşunu (ana menü tuşunu) iPhone gibi aşağıdan yukarı kaydırmalıya çevirebiliyor muyuz? Bu iPhone'larda söz konusu mudur?

Eki Görüntüle 258867

iPhone'larda hiçbir zaman navigasyon tuşları olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anladım hocam vallahi bana zor geliyor (yaş 23 :D) ciddiyim aşırı zor geliyor daha geri nasıl çıkarım IPhone'da onu bilmiyorum kafa karıştırıcı geliyor.

Çok zor değil aslında. Sadece pratik yapmak lazım. 23 yaşında bir insanın rahatlıkla yapabileceğini düşünüyorum.

Çok zor değil aslında. Sadece pratik yapmak lazım. 23 yaşında bir insanın rahatlıkla yapabileceğini düşünüyorum.

Evet hocam, tabii ki de istesem yaparım da iPhone'da çok istemiyorum, hiç kullanmadım hayatımda. Şimdi girerim iPhone camiasına :D çok yabancılık çekeceğimi düşünüyorum çünkü iPhone 17 çıkana kadar hiçbir telefonunu satın almadım. Bu yaşa kadar Android'le geldik, öyle de devam edilecek gibi görünüyor. Tabii ki iPhone bir atılım yapıp şu navigasyon çubuğunu değiştirmeye izin verirse :)

Son düzenleyen: Moderatör: