iPhone 18 alacak mısınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Osman Zeren
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 310

Osman Zeren 29

Çalışkan
Yer
Adana
Herkese selam arkadaşlar. Biliyorsunuz, Apple her sene yeni cihaz çıkartıyor ve biz de alıyoruz; hatta peşinen söyleyim, evet ben de alacağım. Merak ettiğim konu şu: iPhone 18 Pro yeni ne getirirse sizi ikna eder? Biliyorsunuz, yeni iPhone'lar selefinden daha yüksek fiyatla çıkıyor. Benim tahminim, 18 Pro'nun en az 135-145 bin TL arasında olacağı yönünde. Bu da 17 Pro'dan yaklaşık 30 bin TL daha pahalı olacağı anlamına geliyor. Nasıl bir özellikle gelirse halihazırda kullandığınız iPhone'dan 18 Pro'ya geçersiniz?

O fiyattaki bir telefonu almam için Core Ultra 9 ve RTX 5070 Ti koymaları lazım. 14 Pro Max kullanıyorum, AI hariç bir fark hissetmiyorum.

O fiyattaki bir telefonu almam için Core Ultra 9 ve RTX 5070 Ti koymaları lazım.

Telefonda böyle bir güce ihtiyacımız olmuyor aslında. Ben hiçbir telefonumda oyun oynamadım, oynamayı da sevmiyorum. iPhone'larda AAA oyunlar olmasına rağmen oynama isteğim gelmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefonda böyle bir güce ihtiyacımız olmuyor aslında. Ben hiçbir telefonumda oyun oynamadım, oynamayı da sevmiyorum. iPhone'larda AAA oyunlar olmasına rağmen oynama isteğim gelmiyor.

Hocam, o fiyatı hak etmesi için öyle bir güç lazım.

140K bütçeye sağlam bir laptop, bir tablet ve iyi bir telefon alırım.

Hocam, o fiyatı hak etmesi için öyle bir güç lazım.

Aslına bakarsanız ben telefonlara 120-130 bin TL de ödesem onların içten içe 1000-1200 dolarlık telefonlar olduğunu biliyorum. Telefonların buradaki fiyatları bizim ülkemize mahsus dolaysıyla bu cihazları fiyatlarına göre yargılamamak gerek.

Elindeki telefon seni daha yıllarca götürebilecek kapasitedeyden niye yeni çıkan modeli alırsınki? Ayrıca her model aynı şu an. Arada pek fark yok. Aynı şey Android için de geçerli. Yeni bir telefon aldıysanız bu 5 sene (belki daha fazla) içinde pek muhteşem denilebilecek bir update olmayacak. Hayır zengin de olsam o kadar yine almam.

Ben yeni telefonları denemeyi seviyorum hocam, her sene bazen 8-9 telefon değiştirdiğim bile oluyor. Beni istisna olarak görebilirsiniz yani.

30-40'a işimi görecek bir telefon alıp, PS5 bilgisayar çekerim; yeter, bir telefona o kadar para vermek için ya asgari ücretli bir marka sevdalısı ya da banka hesabımda ne kadar var diye açıp bakayım diyecek kadar düşünmeyen bir zengin olmam lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…