iPhone 18, Gelişmiş Yapay Zekâ Özellikleri ve Katlanabilir Modeliyle 2026’ya Damga Vurabilir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Techolay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 179
Makaleler
5

Bu yıl Apple’ın yapay zekâ özelliklerini sunarken yaşadığı bazı sıkıntılar, iPhone 17 satışlarını olumsuz etkileyebilir. Bu olumsuzluklara rağmen, gelecek yıl yapılması planlanan iPhone 18 tanıtımı ile şirketin bu durumu lehine çevirebileceği düşünülüyor. Bir rapora göre gelecek yıl Apple, gelişmiş yapay zekâ özelliklerini çoktan sunmuş olacak ve 2026’da, seriye ilk katlanabilir iPhone modelini dahil edecek. Trump’ın…

Devamını Oku: iPhone 18, Gelişmiş Yapay Zekâ Özellikleri ve Katlanabilir Modeliyle 2026’ya Damga Vurabilir
Kaynak: Techolay

Yapay zeka olarak balon. Diğer taraftan sağlam bir cihaz.
O da balon değil aslında. Sadece biraz gecikti, gizlilik endişelerinden ve takıntısından dolayı Apple’ın… Samsung öyle yapmadı ama. Tüm verileri internete yolluyor. Kullanıcı bunun farkında değil ama her şey yolunda zannediyor. Öyle değil işte… Apple zor yolu seçti… Yapay zekayı cihazlarının içinde lokal olarak çalıştırmak istiyor ama bu gerçekten zor. Zamanla en üst sırayı alacağına yürekten inanıyorum.

Arap atı gibi sonradan açılır. Altyapısını bir oturtursa diğerleriyle aynı seviyeye hızlıca gelir.

Ama şu 17'nin tasarımını değiştirsinler. Kaliteli telefon tasarımını çöp ettiler resmen.

Diğerlerinden iyi bir şey vadedip onu başarmakta geciktilerse kusura bakmasınlar ben bu şirkete balon derim. Ne zaman vadettiği şeyleri gerçekleştirirse o zaman benim gözümde iyi bir yere kavuşurlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…