mr.esat 87 Üstün Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.632 Çözümler 12 Beğeniler 5.797 8 Temmuz 2026 #31 Avrupa'nın değiştirilebiilr batarya muhabbeti sonucu bunun olduğunu düşünüyorum.. Etken o yani.
KS KS 8 8597 Üstün Droidlere Fısıldayan Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 9.134 Makaleler 6 Çözümler 8 Beğeniler 11.904 8 Temmuz 2026 #32 mr.esat dedi: Avrupa'nın değiştirilebiilr batarya muhabbeti sonucu bunun olduğunu düşünüyorum. Etken o yani. Genişletmek için tıkla... Daha o zorunluluğun başlamasına var.
mr.esat dedi: Avrupa'nın değiştirilebiilr batarya muhabbeti sonucu bunun olduğunu düşünüyorum. Etken o yani. Genişletmek için tıkla... Daha o zorunluluğun başlamasına var.
avkila.tech 2 Uzman Katılım 14 Ağustos 2025 Mesajlar 651 Makaleler 1 Çözümler 9 Beğeniler 491 9 Temmuz 2026 #33 8597 dedi: iPhone XX'de değişebilir. Zaten tek merakla beklediğim Apple ürünü. Genişletmek için tıkla... XXXTentacion ne zaman çıkar 2038 gibi mi? LA Knight dedi: 1cm kalınlıkta telefon olursa yuh. Ona bir de mecburen kılıf takacaksın nasıl olsa iphone telefonların dayanıklılık konusu dillere destan. Dandik bir seri geliyor gibi. Genişletmek için tıkla... Ya benim için kalınlığı önemli değil aslında. İsterse takoz gibi olsun ama bataryası iyi gitsin, soğutması güzel olsun yeter.
8597 dedi: iPhone XX'de değişebilir. Zaten tek merakla beklediğim Apple ürünü. Genişletmek için tıkla... XXXTentacion ne zaman çıkar 2038 gibi mi? LA Knight dedi: 1cm kalınlıkta telefon olursa yuh. Ona bir de mecburen kılıf takacaksın nasıl olsa iphone telefonların dayanıklılık konusu dillere destan. Dandik bir seri geliyor gibi. Genişletmek için tıkla... Ya benim için kalınlığı önemli değil aslında. İsterse takoz gibi olsun ama bataryası iyi gitsin, soğutması güzel olsun yeter.