iPhone 2.4 GHz'e Wi-Fi'ya bağlanmıyor

ShadowLegion

Başarılı
iPhone 2.4 GHz'e Wi-Fi'ya bağlanmıyor. Evde iki adet telefon var şu an birisi 15 Pro birisi de iPhone 12. iPhone 12 5 GHz'e bağlanıyor ancak 2.4 GHz'e tıkladığımda şifre bile istemeden katılamadı diyor. iPhone 12'nin ağ ayarlarını sıfırladım, modem arayüzünü girdim WPS vs. kapattım ancak halen bir düzelme. Ne yapılabilir? Ekran görüntülerini ekleyeceğim.

1.webp

Bu da modem arayüzü. 2.4 GHz Frekans bandı etkin ve diğer iPhone bağlanıyor.

1721404405575.webp

Modemi yeniden başlattıktan sonra da şöyle bir hata verdi;

Dosya Ekleri

• IMG_0786.webp
    IMG_0786.webp
    927,4 KB · Görüntüleme: 58
Hocam araçlar > Wi-Fi tarayıcı şeklinde ilerleyip boş kanallara bakmanız gerekiyor.
Hocam Fing'de Araçlar'da bu yoktu ama 10. kanalda ilk başta çalışmasa da şu anda bağlandı. O yüzden hiç dokunmayayım. Eğer kanal bulmak gerekirse başka bir uygulamadan bakarım Fing Araçlarda bu yok. Ücretli sürüm ya da üye vs. olmak gerekiyor olabilir.

Hocam Fing'de araçlar'da bu yoktu ama 10. kanalda ilk başta çalışmasa da şu anda bağlandı. O yüzden hiç dokunmayayım. Eğer kanal bulmak gerekirse başka bir uygulamadan bakarım fing araçlarda bu yok. Ücretli sürüm ya da üye vs. olmak gerekiyor olabilir.

Hocam çok ilginç. Az önce Wi-Fi taramak için kullanacağın programı araştırırken buldum.

Geri
Yukarı Alt