iPhone 4K 60 FPS ayarı 4K 30 FPS'e sabitlendi

ElbaNrosSS

Yetkin
4K 60 FPS ayarı 4K 30 ve 24 FPS'e sabitlendi. Geçen bir kamera videosu izlemiştim ayarları ona bakarak değiştirmiştim o yüzden olabilir ama geri 60 yapamadım.

4K 60 FPS ayarı 4K 30 ve 24 FPS'e sabitlendi. Geçen bir kamera videosu izlemiştim ayarları ona bakarak değiştirmiştim o yüzden olabilir ama geri 60 yapamadım.

Videoda gördüğünüz ayarların tersini yapın belki ayarların değiştirilmesini engelleyen bir seçenek işaretletmiş olabilirler. iPhone hakkında bilgim yok sadece aklıma gelen çözüm.

Uyumluluk modunu acarsaniz telefon HEVC degil, H264 codec'inde video cekmeye baslar. Bu yuzden de yanilmiyorsam iPhone 13 ve asagisinda 4K 30 cekebiliyorsunuz, 60 FPS modu kayboluyor. Tabii cihazinizi belirtmediginiz icin emin olamiyoruz.

4K 60 FPS video cekmek istiyorsaniz uyumluluk modunu kapatmaniz, yani HEVC ile video cekmeniz lazim. HEVC video ile bazi platformlar uyumlu olmayabilirler ancak cogu HEVC videoyu genelde H264 videoya cevirme kapasitesine sahipler, ornegin WhatsApp'da oyle oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…