tear Üstün Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 2.486 Makaleler 34 Çözümler 31 Beğeniler 3.200 26 Mayıs 2024 #1 Sideloading yaparken bu hatayı alıyorum, socket ve sideload kullanıyorum İTenus telefonu görüyor ama hatayı alıyorum nedense.
Sideloading yaparken bu hatayı alıyorum, socket ve sideload kullanıyorum İTenus telefonu görüyor ama hatayı alıyorum nedense.
Çözüm Stereo.Luigi99 27 Mayıs 2024 Çoğu kişi çalıştığını söylemiş, onların yalancısıyım. Görev Yöneticisi'nden iTunes'u bulup kapatın. Sideloadly'i de tamamen kapatın. Windows + R basıp Çalıştır'a %ProgramData% yazıp Enter'layın. Apple Computer klasörüne, daha sonra onun içindeki iTunes klasörüne girin. Oradaki adi klasörünü silin veya adi.bak olarak adlandırın. Sideloadly'i tekrardan açın ve yüklemeyi yeniden deneyin.
Çoğu kişi çalıştığını söylemiş, onların yalancısıyım. Görev Yöneticisi'nden iTunes'u bulup kapatın. Sideloadly'i de tamamen kapatın. Windows + R basıp Çalıştır'a %ProgramData% yazıp Enter'layın. Apple Computer klasörüne, daha sonra onun içindeki iTunes klasörüne girin. Oradaki adi klasörünü silin veya adi.bak olarak adlandırın. Sideloadly'i tekrardan açın ve yüklemeyi yeniden deneyin.
Heribert Yavuz Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.021 Makaleler 9 Çözümler 92 Beğeniler 5.673 27 Mayıs 2024 #2 @Stereo.Luigi99 Artı 0 Eksi
Stereo.Luigi99 Üstün İlk 1.000! Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 1.440 Makaleler 40 Çözümler 22 Beğeniler 4.119 Yer Mantar Krallığı 27 Mayıs 2024 #3 Çoğu kişi çalıştığını söylemiş, onların yalancısıyım. Görev Yöneticisi'nden iTunes'u bulup kapatın. Sideloadly'i de tamamen kapatın. Windows + R basıp Çalıştır'a %ProgramData% yazıp Enter'layın. Apple Computer klasörüne, daha sonra onun içindeki iTunes klasörüne girin. Oradaki adi klasörünü silin veya adi.bak olarak adlandırın. Sideloadly'i tekrardan açın ve yüklemeyi yeniden deneyin. Artı 0 Eksi Çözüm
Çoğu kişi çalıştığını söylemiş, onların yalancısıyım. Görev Yöneticisi'nden iTunes'u bulup kapatın. Sideloadly'i de tamamen kapatın. Windows + R basıp Çalıştır'a %ProgramData% yazıp Enter'layın. Apple Computer klasörüne, daha sonra onun içindeki iTunes klasörüne girin. Oradaki adi klasörünü silin veya adi.bak olarak adlandırın. Sideloadly'i tekrardan açın ve yüklemeyi yeniden deneyin.