Maalesef hocam, sadece bu.Bunun dışında iOS sürümünüz ile uyumlu başka var mı? Özellikle de Unc0Ver'a bakın derim.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 29 Ocak 2024
- Makaleler
- 43
O zaman maalesef benim de aklıma pek bir şey gelmiyor hocam. @Stereo.Luigi99 size yardımcı olabilir belki.
Bilen yokmu hocalarım ya? ne yaptıysam bir türlü atamadım şu jailbreak'i.
Socket kullanabilirsiniz, Sideloadly kurulu bir PC ve kabloya ihtiyacınız var.
Sideloadly ile IPA'yı cihaza yükleyin, yüklediğiniz uygulamadan da jailbreak'i gerçekleştirin.
Telefonu yeniden başlattığınız her zaman kurduğunuz uygulamadan yeniden jailbreak yapmanız gerek.
Sideloadly ile IPA'yı cihaza yükleyin, yüklediğiniz uygulamadan da jailbreak'i gerçekleştirin.
Telefonu yeniden başlattığınız her zaman kurduğunuz uygulamadan yeniden jailbreak yapmanız gerek.
hocam sideloadly icloud istiyor güvenilir midir? birkaç kişi hesabının alındığını yazmış. Bilginiz var mı?Socket kullanabilirsiniz, Sideloadly kurulu bir PC ve kabloya ihtiyacınız var.
Hocam login failed hatası aldım (-29004) kodlu nasıl düzeltebiliriz?Socket kullanabilirsiniz, Sideloadly kurulu bir PC ve kabloya ihtiyacınız var.
Son düzenleme:
Güvenlidir, uygulamayı bir Apple kimliğiyle yüklemeniz lazım. O yüzden istiyor.Hocam, Sideloadly iCloud istiyor güvenilir midir? Birkaç kişi hesabının alındığını yazmış. Bilginiz var mı?
Buradaki çözümü deneyin.Hocam login failed hatası aldım (-29004) kodlu nasıl düzeltebiliriz?
Güvenlidir, uygulamayı bir Apple kimliğiyle yüklemeniz lazım. O yüzden istiyor.
Buradaki çözümü deneyin.
Bunu denemiştim hocam bu da olmuyor, 2 bilgisayar denedim ama aynı login hatasını veriyor.
Güvenlidir, uygulamayı bir Apple kimliğiyle yüklemeniz lazım. O yüzden istiyor.
Buradaki çözümü deneyin.
Hocam iCloud uygulamasını indirdim çözdüm Jailbreak yaptım, çok teşekkür ederim hocam.
Son düzenleme: