3 3586 Uzman Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 5.050 Makaleler 33 Çözümler 46 Beğeniler 5.960 18 Mayıs 2024 #21 Cimbom_44 dedi: Galaxy Wonder ile deneyin. Bekliyoruz hocam. Genişletmek için tıkla... CyanogenMod, telefonun kamera çekimlerinde biraz renkleri soluklaştırıyor ama yine de Lightroom ile düzenlerim. Yakinda gelecek hocam Cimbom_44 dedi: Ben OPPOdan bahsetmiştim. Genişletmek için tıkla... Sizin telefonunuzun kamerası iyi hocam güzel fotoğraflar bekliyoruz
Cimbom_44 dedi: Galaxy Wonder ile deneyin. Bekliyoruz hocam. Genişletmek için tıkla... CyanogenMod, telefonun kamera çekimlerinde biraz renkleri soluklaştırıyor ama yine de Lightroom ile düzenlerim. Yakinda gelecek hocam Cimbom_44 dedi: Ben OPPOdan bahsetmiştim. Genişletmek için tıkla... Sizin telefonunuzun kamerası iyi hocam güzel fotoğraflar bekliyoruz
Cimbom_44 Yetkin Katılım 17 Ocak 2024 Mesajlar 172 Çözümler 2 Beğeniler 110 Yer Ankara , Türkiye 18 Mayıs 2024 #22 Babamda Galaxy Y vardı. En üst kattan asansör boşluğuna düştü . Ve sadece ekranı çatlamıştı.
Subaru Yetkili Servis Yetkin Katılım 5 Ocak 2024 Mesajlar 869 Makaleler 1 Çözümler 12 Beğeniler 367 Yer SUBARU Corporaiton 18 Mayıs 2024 #23 Resimler cidden mükemmel. Lightroom ayaları nedir hocam atabilir misiniz?
Cimbom_44 Yetkin Katılım 17 Ocak 2024 Mesajlar 172 Çözümler 2 Beğeniler 110 Yer Ankara , Türkiye 18 Mayıs 2024 #24 Subaru Yetkili Servis dedi: Resimler cidden mükemmel. Lightroom ayaları nedir hocam atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Adobe'un bir yazılımı. Uygulama mağazanız üzerinden aratarak bulabilirsiniz.
Subaru Yetkili Servis dedi: Resimler cidden mükemmel. Lightroom ayaları nedir hocam atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Adobe'un bir yazılımı. Uygulama mağazanız üzerinden aratarak bulabilirsiniz.
Subaru Yetkili Servis Yetkin Katılım 5 Ocak 2024 Mesajlar 869 Makaleler 1 Çözümler 12 Beğeniler 367 Yer SUBARU Corporaiton 18 Mayıs 2024 #25 Cimbom_44 dedi: Adobe'un bir yazılımı. Uygulama mağazanız üzerinden aratarak bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam uygulama olduğunu biliyorum. Lightroom üzerinden hangi ayarları yaptığını soruyorum.
Cimbom_44 dedi: Adobe'un bir yazılımı. Uygulama mağazanız üzerinden aratarak bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam uygulama olduğunu biliyorum. Lightroom üzerinden hangi ayarları yaptığını soruyorum.
Cimbom_44 Yetkin Katılım 17 Ocak 2024 Mesajlar 172 Çözümler 2 Beğeniler 110 Yer Ankara , Türkiye 18 Mayıs 2024 #26 Subaru Yetkili Servis dedi: Hocam uygulama olduğunu biliyorum. Lightroom üzerinden hangi ayarları yaptığını soruyorum. Genişletmek için tıkla... Pardon. 3586 dedi: CyanogenMod, telefonun kamera çekimlerinde biraz renkleri soluklaştırıyor ama yine de Lightroom ile düzenlerim. Yakinda gelecek hocam Sizin telefonunuzun kamerası iyi hocam güzel fotoğraflar bekliyoruz Genişletmek için tıkla... Şu an evdeyim. Fotoğraf çekecek bir yere gittiğimde konu açacağım.
Subaru Yetkili Servis dedi: Hocam uygulama olduğunu biliyorum. Lightroom üzerinden hangi ayarları yaptığını soruyorum. Genişletmek için tıkla... Pardon. 3586 dedi: CyanogenMod, telefonun kamera çekimlerinde biraz renkleri soluklaştırıyor ama yine de Lightroom ile düzenlerim. Yakinda gelecek hocam Sizin telefonunuzun kamerası iyi hocam güzel fotoğraflar bekliyoruz Genişletmek için tıkla... Şu an evdeyim. Fotoğraf çekecek bir yere gittiğimde konu açacağım.
3 3586 Uzman Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 5.050 Makaleler 33 Çözümler 46 Beğeniler 5.960 18 Mayıs 2024 #27 Cimbom_44 dedi: Şu an evdeyim. Fotoğraf çekecek bir yere gittiğimde konu açacağım. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf çekerken flaş açayım dedim telefon çöktü sanırım şarjı az, şarjı dolsun fotoğrafları çekeceğim hocam
Cimbom_44 dedi: Şu an evdeyim. Fotoğraf çekecek bir yere gittiğimde konu açacağım. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf çekerken flaş açayım dedim telefon çöktü sanırım şarjı az, şarjı dolsun fotoğrafları çekeceğim hocam
KS KS EsatKa Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 4.936 Makaleler 43 Çözümler 73 Beğeniler 4.791 18 Mayıs 2024 #28 Subaru Yetkili Servis dedi: Resimler cidden mükemmel. Lightroom ayaları nedir hocam atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam her fotoğraf için ayrı ayarlar yaptım, genel olarak ışık, sıcaklık, doku ve keskinlik ayarları yaptım.
Subaru Yetkili Servis dedi: Resimler cidden mükemmel. Lightroom ayaları nedir hocam atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam her fotoğraf için ayrı ayarlar yaptım, genel olarak ışık, sıcaklık, doku ve keskinlik ayarları yaptım.
Düşündürücü Yetkin Katılım 14 Ocak 2024 Mesajlar 197 Beğeniler 160 18 Mayıs 2024 #29 O kadar efekt kullanılmış ki oyun grafikleri gibi duruyor. Ayrıca dosya boyutu artmış bayağı.
4 4319 Deneyimli Katılım 9 Şubat 2024 Mesajlar 639 Çözümler 9 Beğeniler 619 18 Mayıs 2024 #30 Buda benim İstanbul'a gittiğim zaman çekmiş olduğum bir fotoğraftı.(Filtre yok, ayarları falan otomatik) iPhone 6 ile çekilmiştir.
Buda benim İstanbul'a gittiğim zaman çekmiş olduğum bir fotoğraftı.(Filtre yok, ayarları falan otomatik) iPhone 6 ile çekilmiştir.