UNS 7 Çalışkan Katılım 6 Eylül 2026 Mesajlar 57 Beğeniler 34 Yer İstanbul / Zeytinburnu Bugün 20:38 #11 Eski bir Android cihaz bul onda açılır, çok sevdiğiniz Apple işte.
KS KS İ İsimbulamajim 8 Üstün Katılım 27 Mayıs 2024 Mesajlar 2.098 Çözümler 3 Beğeniler 2.762 Bugün 20:40 #12 İsimbulamajim dedi: Adam 8 yıldır iPhone 8 Plus kullanıyor ve bilgisayarı yok olabilir, bu çok doğal bir şey. Bunları nasıl yapacak böyle birisi? Genişletmek için tıkla... @Elma ısıran ne yapması gerekiyor?
İsimbulamajim dedi: Adam 8 yıldır iPhone 8 Plus kullanıyor ve bilgisayarı yok olabilir, bu çok doğal bir şey. Bunları nasıl yapacak böyle birisi? Genişletmek için tıkla... @Elma ısıran ne yapması gerekiyor?
laserbird 31 Uzman Katılım 20 Mayıs 2026 Mesajlar 87 Çözümler 1 Beğeniler 55 Bugün 21:21 #13 İsimbulamajim dedi: Adam 8 yıldır iPhone 8 Plus kullanıyor ve bilgisayarı yok olabilir, bu çok doğal bir şey. Bunları nasıl yapacak böyle birisi? Genişletmek için tıkla...
İsimbulamajim dedi: Adam 8 yıldır iPhone 8 Plus kullanıyor ve bilgisayarı yok olabilir, bu çok doğal bir şey. Bunları nasıl yapacak böyle birisi? Genişletmek için tıkla...
KS KS İ İsimbulamajim 8 Üstün Katılım 27 Mayıs 2024 Mesajlar 2.098 Çözümler 3 Beğeniler 2.762 Bugün 21:23 #14 laserbird dedi: Genişletmek için tıkla... Biz stock ROM konuşmuyor muyuz? Neden Jailbreak yapıyorum? Bende S7 Android 17 ile iPhone 7 Plus Jailbreak'li halini karşılaştırayım o halde.
laserbird dedi: Genişletmek için tıkla... Biz stock ROM konuşmuyor muyuz? Neden Jailbreak yapıyorum? Bende S7 Android 17 ile iPhone 7 Plus Jailbreak'li halini karşılaştırayım o halde.
IIII.1.IIII 39 Üstün Katılım 10 Mayıs 2024 Mesajlar 1.130 Çözümler 5 Beğeniler 583 Yer Akarsu Yokuş Sokak 4 dakika önce #15 Keşke iPhone 8 Plus tasarımına sahip güncel bir telefon çıksa Apple. Home tuşunu çok beğeniyorum, ya ben çok farklı bir hava katıyor telefona; ancak Home tuşuna sahip tek alternatif SE serisi, o da aşırı küçük ve haliyle pili de bayağı zayıf.
Keşke iPhone 8 Plus tasarımına sahip güncel bir telefon çıksa Apple. Home tuşunu çok beğeniyorum, ya ben çok farklı bir hava katıyor telefona; ancak Home tuşuna sahip tek alternatif SE serisi, o da aşırı küçük ve haliyle pili de bayağı zayıf.