Mustckmk Çalışkan Katılım 4 Nisan 2026 Mesajlar 43 Beğeniler 13 Dün 22:08 #1 26'nın stabil sürümündeydim şimdi, beta güncellemelerini açtım ancak 26'nın beta güncellemesi geldi, 27 gelmedi. iPhone Air kullanıyorum, önce 26 güncellemesinin betasını mı yüklemem gerekli?
26'nın stabil sürümündeydim şimdi, beta güncellemelerini açtım ancak 26'nın beta güncellemesi geldi, 27 gelmedi. iPhone Air kullanıyorum, önce 26 güncellemesinin betasını mı yüklemem gerekli?
Aakons Üstün Droidlere Fısıldayan Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 8.413 Makaleler 6 Çözümler 7 Beğeniler 10.772 Dün 22:40 #2 Mustckmk dedi: 26'nın stabil sürümündeydim şimdi, beta güncellemelerini açtım ancak 26'nın beta güncellemesi geldi, 27 gelmedi. iPhone Air kullanıyorum, önce 26 güncellemesinin betasını mı yüklemem gerekli? Genişletmek için tıkla... Betaya kayıt olduğunuz yerde tekrardan oturum açın daha sonra gelmesi lazım. Artı 0 Eksi
Mustckmk dedi: 26'nın stabil sürümündeydim şimdi, beta güncellemelerini açtım ancak 26'nın beta güncellemesi geldi, 27 gelmedi. iPhone Air kullanıyorum, önce 26 güncellemesinin betasını mı yüklemem gerekli? Genişletmek için tıkla... Betaya kayıt olduğunuz yerde tekrardan oturum açın daha sonra gelmesi lazım.