Sizler geçilir diye cevap yazmadan önce şu durumu bahsetmek istiyorum: Benim cihazım dört aylık, zamanında sıfır almıştım. 45.000 TL'ye pil sağlığım %100. Benimkisi yıl sonuna getirecek kadar süresi var; fakat karşı tarafın süresi bitmiş durumda. Arama aktarımı için sekiz Plus'ım var, ikinci cihaz olarak. O yüzden süre durumu benim açımdan çok sorun değil. 16 Pro Max'in pil sağlığı %92. Yanıma MacBook'umu alıp test programları ile donanımını test edeceğim. Bu geçişi bir yandan yapmak istiyorum, bir yandan yapmak istemiyorum çünkü telefonumu özleyeceğimi biliyorum; fakat bir yandan da çok iyi bir teklif olduğunu biliyorum. Sizler ne düşünüyorsunuz?
Yurt dışı cihaz işine hiç girme, durduk yere dinden çıkma. Elindeki telefon dört aylık, sıfır alınmış ve pil sağlığı %100. Yanında sürekli 8 Plus taşımak, arama aktarımıyla uğraşmak ve şebeke dertleriyle boğuşmak bir süre sonra insanı kanser eder. 16 Pro Max ne kadar iyi görünürse görünsün süresi bitmiş cihazın çilesi bitmez. Maceraya hiç gerek yok, elindeki temiz cihazla kafan rahat takıl.
Yurt dışı cihaz işine hiç girme, durduk yere dinden çıkma. Elindeki telefon dört aylık, sıfır alınmış ve pil sağlığı %100. yanında sürekli 8 Plus taşımak, arama aktarımıyla uğraşmak ve şebeke dertleriyle boğuşmak bir süre sonra insanı kanser eder. 16 Pro Max ne kadar iyi görünürse görünsün süresi bitmiş cihazın çilesi bitmez. Maceraya hiç gerek yok, elindeki temiz cihazla kafan rahat takıl.
Zaten elindeki telefon da yurt dışı anladığım kadarıyla o yüzden çok da bir farkı olmuyor. Pm istiyorsa eğer yapılabilir bir takas.
Yani aslında tamamen arkadaşa bakıyor. Bana soracak olursan mantıklı çünkü iPhone Air bilemiyorum mini serisinden bile üvey evlat gibi geliyor gözüme. Şahsen IP Air kullanmaktansa 16Pm'yi tercih ederim. En azından 16pm kullanıyorum kamerası cillop falan derim.