iPhone bataryası hakkında ne düşünüyorsunuz?

S26 Ultra ve S26+'dan sonra olmasi lazim. Ozellikle S26+ gayet iyi batarya tarafinda.

14 Plus çok güzel cihaz bu arada 60 Herz olduğu için ekran bataryanın da büyüklüğünden ötürü senin ekran süren her türlü daha iyidir hatta benim bir arkadaşımda muzlu oralet sarısı 14 Plus var çok niş bir cihaz

Valla

Valla şu zamana kadar Pro modellerde hiç gözüm olmadı standart kullanıcıyım ve Plus modeller tam gizli cevher günlük kullanıcıya. Düz modelden çok az daha pahalı ama büyük ekran büyük batarya çok tatlı nokta oluyor bence.

Apple ürünlerinin MacBook haricinde batarya sürelerinin pek de iyi olmadığını söylemek lazım açıkçası. Bunu ben bile açık yüreklilikle dile getirebilirim. Ancak yine de bu güçlü cihazları beslerken düşük mAh değerleriyle bu optimizasyonu sağlamak da bir başarıdır diye düşünüyorum. Düşük mAh gücüne rağmen optimizasyon ve verimlilik yüksek. Android'de bu durum daha kötü mesela. O sebeple günü çıkarması için 4000-5000 mAh piller koymak zorunda kalıyorlar.

Hocam belirtmek isterim ki eski iPad’ler de çok iyi iPad üçüncü nesil vardı bende 14 yıllık iPad bir cihazın 14 yıl sonra bile mi bataryası hala iyi olur bir kere şarj Edip haftalarca sadece video izlemek için kullanıyordum YouTube üzerinden başka hiçbir kullanım amacım yoktu ama yemin ederim ben böyle bir batarya dayanıklılığı performansı görmedim

Doğru söylüyorsun iPad'leri de o kategoriye almak lazım. Ben de hala iPad Air 2 kullanıyorum. Video izlemek için kullanıyorum sadece yemek yerken, uyurken vs. Haftada 1 şarja takıyorum sanırım.

6500 mAh pili iPhone'a veya Samsung'a taksan 2-3 gün gidecek pil Redmi'de birkaç günü ancak kurtarıyor işte, Çinliler donanımda çok iyiler keşke yazılıma da biraz önem verseler
Hyper OS 4 ile bir şeyler yaparlar umarım. Pek bir şeyler yapacaklarmış gibi gelmiyor ama.

Hyper OS 4 ile bir şeyler yaparlar umarım. Pek bir şeyler yapacaklarmış gibi gelmiyor ama.
MIUI 11'den beri 6 yıldır bekliyorum hiç gelişme yok tek gelişen şey görünüm. Optimizasyon uğruna hiçbir gelişme yok maalesef

Bugüne kadar ağır Xiaomi'ciydim her türlü Xiaomi cihazı tamir ettim severim cihazları çünkü donanım meraklısıydım, ama artık cortlamaya başladı Pro model de olsa yine telefon animasyonlarda kasıyor reklam veriyor böyle cihazlar olmaz olsun yani Samsung'cuyum artık ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…