iPhone güncelleme devam ederken nasıl iptal edilir?

Vira

Üstün
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar, bu ekranda nasıl güncellemeyi iptal edebilirim? Daha bitmedi.

@Stereo.Luigi99

(Güncelleme bitti. Eski sürüme nasıl geçebilirim?)

Dosya Ekleri

• image.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 711
Son düzenleme:
Hocam bilgisayar ile geri yükleyeceğim artık yapacak bir şey yok.
iOS 17 stabil bu arada, beta kullanıyorum yine stabil. Anlamadım bu kötüleyişleri, onun dışında eski sürüme dönemezsiniz çünkü uyumsuz. Dönülebilseydi zaten ben de SE 2 ile 15'e döner JB yapardım.

Sorunun cevabına gelecek olursak güncelleme başladıktan sonra ve özellikle o boot ekranı geldikten sonra güncellemeyi durdurmanın tek yolu bataryayı fiziksel olarak çıkarmak.

Ama bunu yaptığın zaman muhtemelen cihaz çöp olacak ve bir daha açılmayacak. BIOS güncellemesi sırasında güç gitmesi gibi düşün. Tek fark, burada gücün gitmesi mümkün değil (telefonun içini açmadığın sürece) dolayısıyla iOS, güncellemenin yarıda kalmayacağını varsayarak kuruyor. (Hatta bu yüzden güncelleme öncesi bataryanın belirli bir %'nin üzerinde olmasını istiyor iOS).

Hocam internette çoğu kişi kötü diyordu şarj konusunda. Hem de iPhone 11 eskidi artık kasma vb. olur diye düşündüm.

Hocam internette çoğu kişi kötü diyordu şarj konusunda. Hem de iPhone 11 eskidi artık kasma vb. olur diye düşündüm.

Hocam artık 16 imzları kapalı bildiğim kadarıyla geri yükleme yok ama üçüncü parti bir yazılım bulursanız yazabilir misiniz?
Ve iOS 17 son sürümde bu şarj problemleri çözüldü bence bir kullanmayı deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…