i5 7500F 113 Üstün Katılım 9 Temmuz 2025 Mesajlar 1.350 Çözümler 3 Beğeniler 628 Bugün 21:16 #1 Merhaba, iPhone'un standart gelen zil sesini kullanıyorum ama benimle birlikte birçok insan aynı sesi kullanıyor. O yüzden yeni bir zil sesi kullanmak istiyorum ama bir türlü bulamadım. iPhone'un diğer seslerini hiç beğenmedim, müzik de koymak istemiyorum.
Merhaba, iPhone'un standart gelen zil sesini kullanıyorum ama benimle birlikte birçok insan aynı sesi kullanıyor. O yüzden yeni bir zil sesi kullanmak istiyorum ama bir türlü bulamadım. iPhone'un diğer seslerini hiç beğenmedim, müzik de koymak istemiyorum.
THE KEROXEA 35 Üstün Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 3.139 Makaleler 24 Çözümler 24 Beğeniler 3.295 Yer Rockport City Bugün 21:27 #2 Yani beğendiğin bir sesi koyabilirsin. Ben bunu kullanıyorum. i5 7500F dedi: iPhone'un diğer seslerini hiç beğenmedim Genişletmek için tıkla... Marimba bayağı iyi bence.
Yani beğendiğin bir sesi koyabilirsin. Ben bunu kullanıyorum. i5 7500F dedi: iPhone'un diğer seslerini hiç beğenmedim Genişletmek için tıkla... Marimba bayağı iyi bence.
SF26 113 Bilgin Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 9.092 Çözümler 22 Beğeniler 9.008 Bugün 21:31 #3 İki ayrı hattımda Marimba ve Opening'i kullanıyorum. Memnunum. iPhone'daki en garip bulduğum şeylerden birisi zil sesi için para ödemek.
İki ayrı hattımda Marimba ve Opening'i kullanıyorum. Memnunum. iPhone'daki en garip bulduğum şeylerden birisi zil sesi için para ödemek.
KS KS i5 7500F 113 Üstün Katılım 9 Temmuz 2025 Mesajlar 1.350 Çözümler 3 Beğeniler 628 Bugün 21:44 #4 THE KEROXEA dedi: Marimba bayağı iyi bence. Genişletmek için tıkla... SF26 dedi: İki ayrı hattımda Marimba ve Opening'i kullanıyorum. Memnunum. Genişletmek için tıkla... Onlar bana çok klasik geliyor, uzun yıllardır var zaten o zil sesleri, hiç kullanasım gelmiyor.
THE KEROXEA dedi: Marimba bayağı iyi bence. Genişletmek için tıkla... SF26 dedi: İki ayrı hattımda Marimba ve Opening'i kullanıyorum. Memnunum. Genişletmek için tıkla... Onlar bana çok klasik geliyor, uzun yıllardır var zaten o zil sesleri, hiç kullanasım gelmiyor.