2 22693 Çalışkan Katılım 11 Haziran 2025 Mesajlar 74 Beğeniler 77 15 Ağustos 2025 #1 CapCut'un çoğu özelliği Pro olunca ben de edit programı arayışına girdim. iPhone'lara uygun olan bedava bir edit programı var mıdır bildiğiniz?
CapCut'un çoğu özelliği Pro olunca ben de edit programı arayışına girdim. iPhone'lara uygun olan bedava bir edit programı var mıdır bildiğiniz?
Vira Üstün Katılım 31 Aralık 2023 Mesajlar 1.678 Makaleler 1 Çözümler 12 Beğeniler 1.907 15 Ağustos 2025 #2 22693 dedi: CapCut'un çoğu özelliği Pro olunca ben de edit programı arayışına girdim. iPhone'lara uygun olan bedava bir edit programı var mıdır bildiğiniz? Genişletmek için tıkla... Blurrr, iOS için özel optimize edilmiş bir program. Her şey bedava sadece bazıları değil onları da reklam izleyerek açabiliyorsunuz. Ha bir de vsp var ama o da orta. Pro'su var ama almak size kalmış. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ağustos 2025
22693 dedi: CapCut'un çoğu özelliği Pro olunca ben de edit programı arayışına girdim. iPhone'lara uygun olan bedava bir edit programı var mıdır bildiğiniz? Genişletmek için tıkla... Blurrr, iOS için özel optimize edilmiş bir program. Her şey bedava sadece bazıları değil onları da reklam izleyerek açabiliyorsunuz. Ha bir de vsp var ama o da orta. Pro'su var ama almak size kalmış.