Çözüldü iPhone ile bağlı olunan WiFi ağını paylaşma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

johnnybravoadam

Çalışkan
Merhaba, kendi odama kurduğum televizyonda Mi Stick bağlı ve modeme uzak olduğu için internet çekmiyor ve uygulamalara giremiyorum. Ama aynı zamanda telefonumun interneti bu odada çekmekte ve telefonumun internetini bu televizyona bağlamak istiyorum. İnternette ne kadar araştırsam da bulamadım, mobil veri paylaşımını gösteriyorlar. Telefonumun Wi-Fi ağını nasıl paylaşabilirim? Aynı windowsda olduğu gibi.
Telefonum: iPhone 13 ( aynı zamanda Android de bulunmakta elimde)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
iPhone'unuzu (4 ve sonrası) bir WiFi Repeater olarak kullanabilirsiniz, ancak yalnızca jailbreak yaptıktan sonra (temelde root erişimi). iPhone'unuzu jailbreak ettikten sonra, Cydia mağazasından MyWi 7 veya PdaNet'i yükleyin ve bunları hücresel veriyi veya bir erişim noktasını paylaşmak için kullanabilirsiniz.

Özetle, jailbreak yoksa iPhone'da WiFi paylaşma yok.
iPhone'unuzu (4 ve sonrası) bir WiFi Repeater olarak kullanabilirsiniz, ancak yalnızca jailbreak yaptıktan sonra (temelde root erişimi). iPhone'unuzu jailbreak ettikten sonra, Cydia mağazasından MyWi 7 veya PdaNet'i yükleyin ve bunları hücresel veriyi veya bir erişim noktasını paylaşmak için kullanabilirsiniz.

Özetle, jailbreak yoksa iPhone'da WiFi paylaşma yok.

Çözüm

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt