X99 Üstün Katılım 9 Şubat 2025 Mesajlar 2.285 Çözümler 25 Beğeniler 2.043 Yer Asgard Pazartesi 23:44 #11 THE KEROXEA dedi: iPhone 3GS için çiziksiz 1900 liraya ilan var verilir gibi. Genişletmek için tıkla... Durumum uygun diyorsan yap tabii, hatta iPhone 11 sıfır alıp kutuyu açmadan koy rafın en üstüne, diğer ürünleri ikinci el A kalite toplarsın.
THE KEROXEA dedi: iPhone 3GS için çiziksiz 1900 liraya ilan var verilir gibi. Genişletmek için tıkla... Durumum uygun diyorsan yap tabii, hatta iPhone 11 sıfır alıp kutuyu açmadan koy rafın en üstüne, diğer ürünleri ikinci el A kalite toplarsın.
KS KS THE KEROXEA Yetkin Elma Gurusu Droidlere Fısıldayan Hız Tutkunu Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 2.013 Makaleler 17 Çözümler 19 Beğeniler 2.157 Yer Rockport City Pazartesi 23:45 #12 X99 dedi: Durumum uygun diyorsan yap tabii, hatta iPhone 11 sıfır alıp kutuyu açmadan koy rafın en üstüne, diğer ürünleri ikinci el A kalite toplarsın. Genişletmek için tıkla... Sıfır kutusu duruyor mu ki? Bir de eski klasik olanlar ucuz olduğundan toplaması da kolay şimdi giderler kutulu iPhone 11 için 25 bin isterler
X99 dedi: Durumum uygun diyorsan yap tabii, hatta iPhone 11 sıfır alıp kutuyu açmadan koy rafın en üstüne, diğer ürünleri ikinci el A kalite toplarsın. Genişletmek için tıkla... Sıfır kutusu duruyor mu ki? Bir de eski klasik olanlar ucuz olduğundan toplaması da kolay şimdi giderler kutulu iPhone 11 için 25 bin isterler
shiedae3 Başarılı Ağ Büyücüsü Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 2.255 Çözümler 3 Beğeniler 1.402 Pazartesi 23:46 #13 THE KEROXEA dedi: Sıfır kutusu duruyor mu ki? Bir de eski klasik olanlar ucuz olduğundan toplaması da kolay şimdi giderler kutulu iPhone 11 için 25 bin isterler Genişletmek için tıkla... Bizde çiziksiz kutulu 6S rose vardı bilsem değeri olacağını saklardım.
THE KEROXEA dedi: Sıfır kutusu duruyor mu ki? Bir de eski klasik olanlar ucuz olduğundan toplaması da kolay şimdi giderler kutulu iPhone 11 için 25 bin isterler Genişletmek için tıkla... Bizde çiziksiz kutulu 6S rose vardı bilsem değeri olacağını saklardım.
KS KS THE KEROXEA Yetkin Elma Gurusu Droidlere Fısıldayan Hız Tutkunu Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 2.013 Makaleler 17 Çözümler 19 Beğeniler 2.157 Yer Rockport City Pazartesi 23:46 #14 avkila.tech dedi: Türkiye'de değil. Genişletmek için tıkla... İkinci eli 1900 lira ama, iPhone 3/5'ler falan ucuz olurlar. IMEI olmayacak zaten fiyatı düşük olur. shiedae3 dedi: Bizde çiziksiz kutulu 6S rose vardı bilsem değeri olacağını saklardım. Genişletmek için tıkla... Kutusuna saklasaydınız sırıtmazdı demek
avkila.tech dedi: Türkiye'de değil. Genişletmek için tıkla... İkinci eli 1900 lira ama, iPhone 3/5'ler falan ucuz olurlar. IMEI olmayacak zaten fiyatı düşük olur. shiedae3 dedi: Bizde çiziksiz kutulu 6S rose vardı bilsem değeri olacağını saklardım. Genişletmek için tıkla... Kutusuna saklasaydınız sırıtmazdı demek
X99 Üstün Katılım 9 Şubat 2025 Mesajlar 2.285 Çözümler 25 Beğeniler 2.043 Yer Asgard Pazartesi 23:47 #15 THE KEROXEA dedi: Sıfır kutusu duruyor mu ki? Bir de eski klasik olanlar ucuz olduğundan toplaması da kolay şimdi giderler kutulu iPhone 11 için 25 bin isterler. Genişletmek için tıkla... Ucuza bulursan kapalı kutu al derim, 10 sene sonra cakas atarsın, Apple da bile yok dersin muhabbet arasında
THE KEROXEA dedi: Sıfır kutusu duruyor mu ki? Bir de eski klasik olanlar ucuz olduğundan toplaması da kolay şimdi giderler kutulu iPhone 11 için 25 bin isterler. Genişletmek için tıkla... Ucuza bulursan kapalı kutu al derim, 10 sene sonra cakas atarsın, Apple da bile yok dersin muhabbet arasında
shiedae3 Başarılı Ağ Büyücüsü Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 2.255 Çözümler 3 Beğeniler 1.402 Pazartesi 23:47 #16 THE KEROXEA dedi: Kutusuna saklasaydınız sırıtmazdı demek Genişletmek için tıkla... Paketlesen anlaşılmazdı o derece temizlik şakasız.
THE KEROXEA dedi: Kutusuna saklasaydınız sırıtmazdı demek Genişletmek için tıkla... Paketlesen anlaşılmazdı o derece temizlik şakasız.
KS KS THE KEROXEA Yetkin Elma Gurusu Droidlere Fısıldayan Hız Tutkunu Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 2.013 Makaleler 17 Çözümler 19 Beğeniler 2.157 Yer Rockport City Pazartesi 23:47 #17 X99 dedi: Ucuza bulursan kapalı kutu al derim, 10 sene sonra cakas atarsın, Apple da bile yok dersin muhabbet arasında Genişletmek için tıkla... O muhabbet için zengin olursam sıfır kapalı kutu iPhone 15 alıp kapalı kutuda tutacağım shiedae3 dedi: Paketlesen anlaşılmazdı o derece temizlik şakasız. Genişletmek için tıkla... Ben olsam yapıp evde saklardım
X99 dedi: Ucuza bulursan kapalı kutu al derim, 10 sene sonra cakas atarsın, Apple da bile yok dersin muhabbet arasında Genişletmek için tıkla... O muhabbet için zengin olursam sıfır kapalı kutu iPhone 15 alıp kapalı kutuda tutacağım shiedae3 dedi: Paketlesen anlaşılmazdı o derece temizlik şakasız. Genişletmek için tıkla... Ben olsam yapıp evde saklardım
shiedae3 Başarılı Ağ Büyücüsü Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 2.255 Çözümler 3 Beğeniler 1.402 Pazartesi 23:49 #18 THE KEROXEA dedi: Ben olsam yapıp evde saklardım Genişletmek için tıkla... Cahiliyet işte çok kızacaksın ama satmadım sadece çekmecede dura dura çizildi cihaz.
THE KEROXEA dedi: Ben olsam yapıp evde saklardım Genişletmek için tıkla... Cahiliyet işte çok kızacaksın ama satmadım sadece çekmecede dura dura çizildi cihaz.
Sıla Becerikli Katılım 29 Mart 2026 Mesajlar 136 Beğeniler 104 Yer İzmir Pazartesi 23:49 #19 THE KEROXEA dedi: O muhabbet için zengin olursam sıfır kapalı kutu iPhone 15 alıp kapalı kutuda tutacağım Ben olsam yapıp evde saklardım Genişletmek için tıkla... 35 yıldır garajda yatan Renault'tan 20 yıldır paketinde bekleyen iPhone'a...
THE KEROXEA dedi: O muhabbet için zengin olursam sıfır kapalı kutu iPhone 15 alıp kapalı kutuda tutacağım Ben olsam yapıp evde saklardım Genişletmek için tıkla... 35 yıldır garajda yatan Renault'tan 20 yıldır paketinde bekleyen iPhone'a...
KS KS THE KEROXEA Yetkin Elma Gurusu Droidlere Fısıldayan Hız Tutkunu Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 2.013 Makaleler 17 Çözümler 19 Beğeniler 2.157 Yer Rockport City Pazartesi 23:50 #20 shiedae3 dedi: Cahiliyet işte çok kızacaksın ama satmadım sadece çekmecede dura dura çizildi cihaz. Genişletmek için tıkla... Çizik çok derin değilse sıkıntı olmaz gibi. Sıla dedi: 35 yıldır garajda yatan Renault'tan 20 yıldır paketinde bekleyen iPhone'a... Genişletmek için tıkla... Dev bir garajım olsa otomobil koleksiyonu kurarım da işte zengin işi
shiedae3 dedi: Cahiliyet işte çok kızacaksın ama satmadım sadece çekmecede dura dura çizildi cihaz. Genişletmek için tıkla... Çizik çok derin değilse sıkıntı olmaz gibi. Sıla dedi: 35 yıldır garajda yatan Renault'tan 20 yıldır paketinde bekleyen iPhone'a... Genişletmek için tıkla... Dev bir garajım olsa otomobil koleksiyonu kurarım da işte zengin işi