iPhone mu Samsung mu?

İşletim sistemi bile almak için sebep.
Evet bence de hiç kişiselleştirilemeyen, kapalı kutu, çıktığından beri aynı tema ana ekran düzenine bakmak bence de güzel bir sebep.

Android’ten daha çok kişiselleştirilebiliyor.
Android'in çöpündeki kişiselleştirme bile iPhone'dan fazladır bu arada.

iOS alan karılara hava atmak için almıştır.
Aynadan fotoğraf misali di mi hocam?

Soruya gelirsek ikisi arasından Samsung ama genel olarak Android markası seçmem gerekseydi OnePlus ya da Pixel'ler olurdu sanırım.

12 Pro'dan daha iyi bu arada açık ve net.
Zaten Pixel 8 Pro ve iPhone 12 Pro karşılaştırmasında iPhone seçen birisinin sorunları var olabilir. Biraz fazla cahil olmak gerek.

Tartışılır. İyi param varsa, ekosistem de kuracaksam net Apple. Ancak telefon alıp geçeyim derseniz Samsung daha başarılıdır.

F/P olarak Samsung. En azından APK gibi uygulamaları vs yükleyebiliyorsun ama apple'da yükleyemiyorsun.

Yıllardır samsung kullanıyorum Apple'a bir alışamadım.

Apple'da da yükleyebiliyorsunuz. Yöntemi anlatmaya üşendim ama var böyle bir şey.

Son düzenleme:
Apple'da da yükleyebiliyorsunuz. Yöntemi anlatmaya üşendim ama var böyle bir şey.
Evet, eskiden iPhone'u denemek için alıp koyu Android'ci olduğumu fark ettiğimde bunu öğrenmiştim, hatta rehberini bile yapmıştım. Fakat sancılı bir durum, her hafta sertifika yenilemekle uğraşmak zorundasın ve asla Android'deki kadar basit değil, ayrıca modlanmış uygulamalar yok. Evet diyebilirsiniz YouTube Premium'u mesela APK ile modlamak korsan oluyor ama öğrenci adamız abi.

Vallahi zaman 2019 ve öncesi olsaydı iPhone derdim ama şu an tek yaptıkları 1-2 özellik ekleyip yeni telefon diye satmaları gerçi artık Samsung'da yapıyor böyle bir şey de, neyse konumuza dönersek konu s serisi ise Samsung tercih ederim, çünkü iOS bana gram hitap etmiyor.

Tabii ki de Samsung.

Çünkü iOS bana gram hitap etmiyor.

Yazılımla uğraşmayı seven biri olarak bana da hitap etmiyor.

android’ten daha çok kişileştirielebiliyor.
Hocam Windows'ta yapılamayan kişiselleştirmeler bile Android'de bulunuyor, iOS kişiselleştirilebilir ve işlevsel bir sistem değil, daha çok günlük kullanım ve iş için gerekli bir sistem. Oyuncular veya yazılımla uğraşanlar için Android daha doğru bir tercih.

Xiaomi, Samsung, Pixel.

Arkasinda elma logosu var diye aliyorlar telefonu, gereksiz pahali.

Kamerasi iyi ve guzel duruyor diye aliyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung.

Ben haftaya S23 Ultra'ya geçeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…