Planlanmıyor iPhone pil sağlığı konuları yasaklansın

Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.

8731

Deneyimli
Bazı kullanıcılar telefonumu X süre kullandım %1 pil sağlığı düştü tarzında konular açıyor, bu bataryanın sağlığı hiç mi azalmasın? Yok efendim iyileştirilmiş pil sağlığı kullandım, yok efendim %20 - %80 arası kullandım yok efendim hiç şarj etmiyorum sağlığı azalmasın diye konu içerikleri gerçekten çok kanser.

Pil teknolojisi zaten belli, ne kadar kullanırsan ya da kullanmaz isen o kadar pil kaybı olur, onu geçtim zaten Apple destek telefona bağlanıp gerekli bilgiyi veriyor. Diğer forumdaki gibi bari burayı kirletmelerine müsaade etmeyin.

İster kullanın, isterseniz de kullanmayın bir şekilde düşecek. Tüketim ürünü olduğunu unutmayın.

Artı -27 Eksi
SEO için onay veriyorlar konulara.

Her ne kadar bunun düşebileceğini bizler bilsek de, bilmeyen birçok kullanıcı olabiliyor. Tamamen yasaklamak bence pek mantıklı olmaz. Bu tür konuları göz ardı edebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkes bilemeyebilir, internette o kadar bilgi varken buraya sorulması konusuna bir şey demiyorum ama dediğim gibi, bilemeyebilirler. Eğer istemiyorsan göz ardı edebilirsin, sıkıntı yok. Ona bakılırsa "Windows 10 mu, 11 mi?" tarzı konular da yasaklansın (örnek veriyorum). Ayrıca forumu öyle aşırı kirlettiğini düşünmüyorum. Troll konu olsa neyse de, pil kullanımı hakkında bilgi istiyor adam. O nedenle bu öneriye katılmıyorum, kusura bakma.

Diyelim ki anormal bir derecede düşüyor, adam konu açmasın mı?
Abarttığın kadar bir konu da açılmıyor.
Niye bu kadar rahatsız oldunuz ki?

Anormal derecede açsın tabii, zaten pil sağlığını sağlıklı şekilde anlık ölçmüyor. %1-2 için boş boş konular açılmasın. Hatta mümkünse konu açılmadan önce Apple destek ekibi ile iletişime geçsin profesyonel bir destek alsın.

Mesajın içeriğini bizler ile paylaşabilir ve böylelikle asıl bir yol izleriz.

Bence öneri konusu açmak için açmışsınız bu konuyu. Forum bunlarla kaynasa tamam diyeceğim ancak aşırı fazla açılmıyor ve anormal derecede düşen şarj sağlığında konu açabilir yardımcıda oluruz. Şikayetçi olma sebebinizi anlamadım.

Anormal derecede açsın tabii, zaten pil sağlığını sağlıklı şekilde anlık ölçmüyor. %1-2 için boş boş konular açılmasın. Hatta mümkünse konu açılmadan önce Apple destek ekibi ile iletişime geçsin profesyonel bir destek alsın.

Mesajın içeriğini bizler ile paylaşabilir ve böylelikle asıl bir yol izleriz.
%1 yada %2 düşüp konu açanı görmedim.

Herkes bilemeyebilir, internette o kadar bilgi varken buraya sorulması konusuna bir şey demiyorum ama dediğim gibi, bilemeyebilirler. Eğer istemiyorsan göz ardı edebilirsin, sıkıntı yok. Ona bakılırsa "Windows 10 mu, 11 mi?" tarzı konular da yasaklansın (örnek veriyorum). Ayrıca forumu öyle aşırı kirlettiğini düşünmüyorum. Troll konu olsa neyse de, pil kullanımı hakkında bilgi istiyor adam. O nedenle bu öneriye katılmıyorum, kusura bakma.
Kusurluk bir şey yok, fikirlerimizi paylaşıyoruz ve fikir ayrılığı yaşadığımız zaman kusura bakma demene gerek yok 😇

Bence öneri konusu açmak için açmışsınız bu konuyu. Forum bunlarla kaynasa tamam diyeceğim ancak aşırı fazla açılmıyor ve anormal derecede düşen şarj sağlığında konu açabilir yardımcıda oluruz. Şikayetçi olma sebebinizi anlamadım.

%1 ya da %2 düşüp konu açanı görmedim.

Hocam böyle şeylerin arkası gelecek illaki.

1726517232526.webp

Trol konu değil, değişik bir soru sorulmamış. Evet internette araştırsa kolaylıkla sıkıntısını giderebilir. Ama buraya konu açmaya karar vermiş. Zaten ilk mesajı. Neden böyle sıkıntı oldu senin için anlayamadım. Belki internette yazılanlara güvenemedi, Apple sitesine girmek aklına gelmedi. Güvendiği bir forum olarak da buraya yazdı. Belki başka forumlara da yazıp cevapları karşılaştıracak. Yani bu kadar mı hoşgörüden uzaksınız cidden anlamıyorum. Konunun açılıp açılmayacağına modlar, adminler ve Recep usta karar veriyor. Mod gerekli görmüş, belki üyenin mesaj sayısını görmüş ve konu açmasına izin vermiş. Bakmayınız efendim konuya, yazmayın mesaj. Ama buraya da zırt pırt "Öyle konu açılmasın" , "Böyle konu açılmasın" diye de konu açmayın. Bana göre de sizin açtığınız bu konu saçma ve forumu kirletiyor.

Kusurluk bir şey yok, fikirlerimizi paylaşıyoruz ve fikir ayrılığı yaşadığımız zaman kusura bakma demene gerek yok 😇

Hocam böyle şeylerin arkası gelecek illaki.

Eki Görüntüle 83797
Ha bunu görmemişim ama arkası gelirse gereken yapılır zaten nadiren açılır bence. Bu biraz İnstagram’da deliler var orayı yasaklayalım gibi oluyor. Bence bu tarz konuları göz ardı edebilirsiniz yada çok troll ise moderatörlerin onaylamaması gerekebilir.

Geri
Yukarı Alt