iPhone pil servisinde telefon sıfırlanır mı?

serhatmorgan 37

Başarılı
Gitmeden yedek almalı mıyım, telefon sıfırlanır mı bilmiyorum. Fotoğraflarım çok fazla olduğu için üşendim açıkçası ve eğer sıfırlanıyorsa yedek alıp gideceğim. Ve randevu oluşturup gideceğim, telefonu verdikten kaç saat sonra geri alabiliyorum? Ve Gürgençler'de değiştirmeyi düşünüyorum normal Apple mağazasıyla bir farkı olur mu?

Apple mağazasıyla fark kesinlikle olur Gürgençler ne yazıkki herhangi bir telefon tamircisiden fazlası değil ayrıca sıfırlama yedekleme vesaire bunların hiçbirisine gerek yok

En ufak bir şey için bile gönderirken yedek alın. Ben batarya değişimi için servise gönderdim telefonumu, belki sıfırlayabilirler dediler o yüzden yedekleyip vermiştim.

Apple mağazasıyla fark kesinlikle olur Gürgençler ne yazıkki herhangi bir telefon tamircisiden fazlası değil ayrıca sıfırlama yedekleme vesaire bunların hiçbirisine gerek yok
Öyle mi harbiden? Gürgençler'de yaptırmayı düşünüyordum valla vazgeçtim sen öyle diyince.
En ufak bir şey için bile gönderirken yedek alın. Ben batarya değişimi için servise gönderdim telefonumu, belki sıfırlayabilirler dediler o yüzden yedekleyip vermiştim.
Alayım o zaman tamamdır teşekkür ederim.

Öyle mi harbiden? Gürgençler'de yaptırmayı düşünüyordum vallahi vazgeçtim sen öyle deyince.

Vallahi kanka Apple Store tek farkı şu, adamlar bildiğin god tier yetkiye sahip. Gürgençler falan öyle kafasına göre takılamıyor çünkü Apple bunlara inanılmaz strict kurallar basıyor.

Gürgençler'e o yetkiyi Apple Türkiye kafasına göre vermedi zaten, adamlar bayağı strict sertifikasyonlardan geçip direkt orijinal parçayla çalışıyor.

Arkadaş neden herhangi bir telefon tamircisi demiş hocam? Bana Gürgençler çok yakın İstmarina AVM'de. Kadıköy'e gideceğim yoksa.

Arkadaş neden herhangi bir telefon tamircisi demiş hocam? Bana gürgençler çok yakın istmarina AVM'de. Kadıköy'e gideceğim yoksa.

Vallahi adama niye "herhangi bir telefon tamircisi" muamelesi yapıyorlar anlamıyorum ama gürgençler kesinlikle öyle bir yer değil. Apple'dan o yetkiyi almak öyle kolay bir şey değil çünkü. Kolay olsaydı piyasadaki her mahalle tamircisi yetkiyi alıp "ben yetkili servisim" diye dolanırdı zaten. Adamlar doğrudan Apple'ın resmi prosedürüyle çalışıyor, için rahat olsun git hallet işini.

Gürgençler'in bana göre tek eksi yanı Airpods'umun faturası yok diye ilgilenmemişlerdi. Apple Store'a gitmek zorunda kaldım sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…