E Eren T. Yetkin İlk 1.000! Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 617 Makaleler 9 Çözümler 8 Beğeniler 819 14 Haziran 2024 #1 Bugün başlıkta belirttiğim cihazımın arka camı sıcaktan çatladı. Eğer garantiye gönderirsem veri kaybı olmadan garanti kapsamında değiştirirler mi?
Bugün başlıkta belirttiğim cihazımın arka camı sıcaktan çatladı. Eğer garantiye gönderirsem veri kaybı olmadan garanti kapsamında değiştirirler mi?
E ekd552 Uzman Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 137 Beğeniler 63 14 Haziran 2024 #2 Zannetmiyorum çünkü düşmüş olabileceğinden şüpheleneceklerdir. Artı 0 Eksi
S Silverback Gorilla Üstün Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 1.655 Çözümler 2 Beğeniler 1.377 14 Haziran 2024 #3 Eren T. dedi: Bugün başlıkta belirttiğim cihazımın arka camı sıcaktan çatladı. Eğer garantiye gönderirsem veri kaybı olmadan garanti kapsamında değiştirirler mi? Genişletmek için tıkla... Sıcaktan patlayamaz şarjda Full HD PUBG oynamadıysan tabiikide. Kullanıcı hatası. Haklılar. Dikkatli kullansaydın. Artı 0 Eksi
Eren T. dedi: Bugün başlıkta belirttiğim cihazımın arka camı sıcaktan çatladı. Eğer garantiye gönderirsem veri kaybı olmadan garanti kapsamında değiştirirler mi? Genişletmek için tıkla... Sıcaktan patlayamaz şarjda Full HD PUBG oynamadıysan tabiikide. Kullanıcı hatası. Haklılar. Dikkatli kullansaydın.
KS KS E Eren T. Yetkin İlk 1.000! Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 617 Makaleler 9 Çözümler 8 Beğeniler 819 14 Haziran 2024 #4 @Pcman80 @Silverback Gorilla arkadaşar gülünecek bir şey yok bizim burda hava 52 derece Silverback Gorilla dedi: Sıcaktan patlayamaz şarjda Full HD PUBG oynamadıysan tabiikide. Kullanıcı hatası. Haklılar. Dikkatli kullansaydın. Genişletmek için tıkla... Oyun oynamadım, telefonu kullanmadım bile, düşmedi de. Neden çatladı o zaman? Artı 0 Eksi
@Pcman80 @Silverback Gorilla arkadaşar gülünecek bir şey yok bizim burda hava 52 derece Silverback Gorilla dedi: Sıcaktan patlayamaz şarjda Full HD PUBG oynamadıysan tabiikide. Kullanıcı hatası. Haklılar. Dikkatli kullansaydın. Genişletmek için tıkla... Oyun oynamadım, telefonu kullanmadım bile, düşmedi de. Neden çatladı o zaman?
S Silverback Gorilla Üstün Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 1.655 Çözümler 2 Beğeniler 1.377 14 Haziran 2024 #5 Eren T. dedi: @Pcman80 @Silverback Gorilla arkadaşar gülünecek bir şey yok bizim burda hava 52 derece Genişletmek için tıkla... Bahanenize güldüm Artı 0 Eksi
Eren T. dedi: @Pcman80 @Silverback Gorilla arkadaşar gülünecek bir şey yok bizim burda hava 52 derece Genişletmek için tıkla... Bahanenize güldüm
KS KS E Eren T. Yetkin İlk 1.000! Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 617 Makaleler 9 Çözümler 8 Beğeniler 819 14 Haziran 2024 #6 Silverback Gorilla dedi: Bahanenize güldüm Genişletmek için tıkla... Düşürsem söylerim, gerçekten hiçbir şey yapmadım telefona. Artı 0 Eksi
Silverback Gorilla dedi: Bahanenize güldüm Genişletmek için tıkla... Düşürsem söylerim, gerçekten hiçbir şey yapmadım telefona.
Pcman80 Üstün Katılım 26 Aralık 2023 Mesajlar 1.070 Çözümler 2 Beğeniler 764 Yer Gerçekte var olmayan yer. 14 Haziran 2024 #7 Eren T. dedi: @Pcman80 @Silverback Gorilla arkadaşar gülünecek bir şey yok bizim burda hava 52 derece Oyun oynamadım, telefonu kullanmadım bile, düşmedi de. Neden çatladı o zaman? Genişletmek için tıkla... Hocam nerede yaşıyorsunuz? Artı 0 Eksi
Eren T. dedi: @Pcman80 @Silverback Gorilla arkadaşar gülünecek bir şey yok bizim burda hava 52 derece Oyun oynamadım, telefonu kullanmadım bile, düşmedi de. Neden çatladı o zaman? Genişletmek için tıkla... Hocam nerede yaşıyorsunuz?
E ekd552 Uzman Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 137 Beğeniler 63 14 Haziran 2024 #8 Bunu inandıramazsınız hocam. Eren T. dedi: @Pcman80 @Silverback Gorilla arkadaşlar gülünecek bir şey yok bizim burada hava 52 derece Oyun oynamadım, telefonu kullanmadım bile, düşmedi de. Neden çatladı o zaman? Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Bunu inandıramazsınız hocam. Eren T. dedi: @Pcman80 @Silverback Gorilla arkadaşlar gülünecek bir şey yok bizim burada hava 52 derece Oyun oynamadım, telefonu kullanmadım bile, düşmedi de. Neden çatladı o zaman? Genişletmek için tıkla...
S Silverback Gorilla Üstün Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 1.655 Çözümler 2 Beğeniler 1.377 14 Haziran 2024 #9 Eren T. dedi: @Pcman80 @Silverback Gorilla arkadaşlar gülünecek bir şey yok bizim burada hava 52 derece Oyun oynamadım, telefonu kullanmadım bile, düşmedi de. Neden çatladı o zaman? Genişletmek için tıkla... Eren T. dedi: Düşürsem söylerim, gerçekten hiçbir şey yapmadım telefona. Genişletmek için tıkla... Doğruysa garantiye gönder ama garanti konusunda biraz cimridir. Dikkatliçe incelerler. Ama siz durumu anlatın. Artı 0 Eksi
Eren T. dedi: @Pcman80 @Silverback Gorilla arkadaşlar gülünecek bir şey yok bizim burada hava 52 derece Oyun oynamadım, telefonu kullanmadım bile, düşmedi de. Neden çatladı o zaman? Genişletmek için tıkla... Eren T. dedi: Düşürsem söylerim, gerçekten hiçbir şey yapmadım telefona. Genişletmek için tıkla... Doğruysa garantiye gönder ama garanti konusunda biraz cimridir. Dikkatliçe incelerler. Ama siz durumu anlatın.
E ekd552 Uzman Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 137 Beğeniler 63 14 Haziran 2024 #10 Naptınız buzluktan çıkarıp güneşin altına falan mı koydunuz. Çok zor çünkü. Artı 0 Eksi