Aakons Üstün Droidlere Fısıldayan Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 8.380 Makaleler 6 Çözümler 7 Beğeniler 10.730 28 Haziran 2025 #11 cemkaraca dedi: Seri no kısmında nelere dikkat etmem gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Check Your Service and Support Coverage - Apple Support Check your Apple warranty status. Enter a serial number to review your eligibility for support and extended coverage. checkcoverage.apple.com Bu siteye seri no yazın ve hata çıkarsa almayın.
cemkaraca dedi: Seri no kısmında nelere dikkat etmem gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Check Your Service and Support Coverage - Apple Support Check your Apple warranty status. Enter a serial number to review your eligibility for support and extended coverage. checkcoverage.apple.com Bu siteye seri no yazın ve hata çıkarsa almayın.
Arlecchino Başarılı Katılım 22 Eylül 2024 Mesajlar 1.550 Çözümler 6 Beğeniler 1.230 28 Haziran 2025 #12 Aakons dedi: Telefon elinize geldikten sonra mutlaka memberstan tanılama yapın. Ayrıca iade süresi boyunca sürekli kontrol edin. Hayırlı olsun şimdiden. Genişletmek için tıkla... Bu tarz işlerle içli dışlı olduğum için diyagnostik uygulaması ile bakacağım. Konu açtım; zaten ödeme aşamasındayım iyicene kararlaştırmak istiyorum. cemkaraca dedi: Seri no kısmında nelere dikkat etmem gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Fatura ile uyuşuyor mu diye veya aktifleştirilme tarihine bakabilirsiniz.
Aakons dedi: Telefon elinize geldikten sonra mutlaka memberstan tanılama yapın. Ayrıca iade süresi boyunca sürekli kontrol edin. Hayırlı olsun şimdiden. Genişletmek için tıkla... Bu tarz işlerle içli dışlı olduğum için diyagnostik uygulaması ile bakacağım. Konu açtım; zaten ödeme aşamasındayım iyicene kararlaştırmak istiyorum. cemkaraca dedi: Seri no kısmında nelere dikkat etmem gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Fatura ile uyuşuyor mu diye veya aktifleştirilme tarihine bakabilirsiniz.