iPhone SE 4, Amiral Gemisi Modellere Rakip Olabilir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Techolay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 208
Makaleler
5

Önümüzdeki ay tanıtılması planlanan iPhone 16 serisi, alacağı yükseltmeler ve önceki serilere kıyasla geliştirmeleri ile Apple kullanıcılarının şimdiden ilgisini çekmeye başladı. iPhone 16 serisinin raporları gelmeye devam ederken, şirketin bütçe dostu serisi olacak SE 4 ile ilgili gelen detaylar cihazın serinin önde gelen üyeleri arasında yer alması için önemli bir donanım yükseltmesi alacağını işaret ediyor.…

Devamını Oku: iPhone SE 4, Amiral Gemisi Modellere Rakip Olabilir
Kaynak: Techolay

SE serisi bir telefon için bu kadar özenmeleri inanılmaz. Diyordum zaten bu sefer diğer modellere nazaran uygun fiyatlı olmasını beklememeliyiz. Cidden “Special Edition” hakkını veren bir model geliyor gibi.

Sızıntılara ve görsellere bakarsak muhtemelen çok büyük bir sensör ile gelecek. Yapay zeka özelliklerini de işin içine katarsak muhtemelen o tek kamera dediğiniz kamera güzel işler çıkartabilecek.
Apple bugune kadar 14 Pro'lar ve 15 Pro'lar haric hicbir cihazda "buyuk" diyebilecegimiz bir sensor kullanmadi. Onlarin da lens boyutlarinin ne kadar buyuk oldugunu goruyorsunuz, SE 4'ten fazlasiyla iriler.

Yapay zeka ozelliklerine gelirsek hicbir sekilde donanimsal genis aci ve telefoto sensorun yerini tutmasina imkan yok. Gerci daha base modele bile telefoto konulmuyor ama neyse.

Apple bugune kadar 14 Pro'lar ve 15 Pro'lar haric hiçbir cihazda "buyuk" diyebilecegimiz bir sensor kullanmadi. Onlarin da lens boyutlarinin ne kadar buyuk oldugunu goruyorsunuz, SE 4'ten fazlasiyla iriler.

Her şeyin bir ilki vardır. Nereden biliyorsunuz, belki SE 4'te de büyük bir sensör kullanılacak? Zira dediğim gibi fotoğraflara bakacak olursak gayet büyük bir sensöre benziyor.

Yapay zeka ozelliklerine gelirsek hiçbir sekilde donanimsal genis aci ve telefoto sensorun yerini tutmasina imkan yok. Gerci daha base modele bile telefoto konulmuyor ama neyse.

Tek bir kameradan çok şey istiyorsunuz. İllaki bir şeylerden feragat etmek gerekecek. Telefoto konusunda, eğer 48 MP kamera koyarlarsa (Ki muhtemelen öyle yapacaklar.) 2 kata kadar optik zoom gelir. Tıpkı iPhone 15 serisinde yaptıkları gibi. Yapay zeka derken, ISP anlamında vs. demiştim. Muhtemelen iPhone SE 4'te; iyi bir portre modu, iyi bir ISP, iyi bir video performansı göreceğiz.

Zira dediğim gibi fotoğraflara bakacak olursak gayet büyük bir sensöre benziyor.
Buyuk anlayisiniz benden cok farkli. O lensin icine 1/1.56" sensoru bile koyabileceklerini sanmiyorum. Artik adam akilli kamera performansina sahip bir SE istiyorum o yuzden umarim ben yanilirim
Inanin Apple'in daha da ileri gitmesini isteyen tek kisi sizler degilsiniz.
Tek bir kameradan çok şey istiyorsunuz. İllaki bir şeylerden feragat etmek gerekecek.
Ben cok sey istiyor degilim. Baslikta amiral cihazlarla rekabet edecegini yazmislar. Ben de tek kamerayla amiral modellerle rekabet edemeyecegini soyledim.

Telefoto konusunda, eğer 48 MP kamera koyarlarsa (Ki muhtemelen öyle yapacaklar.) 2 kata kadar optik zoom gelir. Tıpkı iPhone 15 serisinde yaptıkları gibi.

Yapay zeka derken, ISP anlamında vs. demiştim. Muhtemelen iPhone SE 4'te; iyi bir portre modu, iyi bir ISP, iyi bir video performansı göreceğiz.
Bunlarla bir sorunum yok.

Her şeye muhalefet yapıyorlar. 16371637 kameralı telefon olsaydı adı SE 4 olmazdı. SE telefonlar performanslı işlemciye sahip olup donanımsal birtakım özelliklerden kısarak çıkarlar zaten. Bu seferki daha farklı olacak ama yine SE izleri taşıyacak belli ki. 100x zoom koysalardı SE olmazdı zaten adı.

Bıktırdılar insanı. Boş ver yorma kendini.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…