iPhone SE 4, Apple Intelligence Özelliklerine Sahip Olabilir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Techolay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 140
Makaleler
5

Apple’ın uygun fiyatlı iPhone SE 4 modelinin seri üretimine bu yılın Ekim ayında başlanması planlanıyor ancak cihazın resmi tanıtımı 2025 yılına kadar gerçekleşmeyecek. Yeni bir rapora göre bekleyişe değeceği iddia edilen bu model, iOS 18.1 ile birlikte gelmesi beklenen Apple Intelligence özelliklerini destekleyecek. Bu yapay zeka özelliklerini çalıştırmak için güçlü bir yonga seti, Neural Engine…

Devamını Oku: iPhone SE 4, Apple Intelligence Özelliklerine Sahip Olabilir
Kaynak: Techolay

Ucuz olursa alacağım şu keratayı, çok güzel duruyor şu resimlerdeki tasarımı tam benlik.

Böyle çıkar umarım.

Ucuz olursa alacağım şu keratayı, çok güzel duruyor şu resimlerdeki tasarımı tam benlik.

Böyle çıkar umarım.

Ucuz olsa bende alırdım. 25 bin lira bandın da gelse ama 30 35 bine gelir muhtemelen.

Aman hocam telefon bu dikkat diyeyim.

Ekranı 120Hz olursa tadından yenmez ama ben 60Hz kullanırım her zaman o yüzden 60Hz olması bana koymaz.
Siri’yle date(!)

Ekranının 60 Hz olmasına ben de takılmam. 120 Hz olursa ne ala tabii.

Ama amiral gemisi tadında bir SE göreceğiz bu sefer. Tasarım dediğin gibi görsellerdeki gibi olursa şahane telefon olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…