iPhone SE 4 Detayları Sızdı: OLED Ekran, 6GB RAM ve AI Fotoğraf Modu Ön Planda

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Techolay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 77
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Çok fark oluyor bu arada. Geçen elime Note 12S geçti, 120 Hz'e geçince 60 Hz kasıyor gibi geliyor.

Son düzenleme:
Sıkıntı ne 60hz, ne 3. kameranın (telefoto) olmaması, ne 1080p video ne de Apple. Tek sıkıntı çıktığı an Türkiye'de yok satacak olması. 11 bile bu ülkede hala yok satıyor.

Çok fark oluyor bu arada. Geçen elime Note 12S geçti, 120 Hz'e geçince 60 Hz kasıyor gibi geliyor.

S21'i uzun süre 120 Hz kullandım. Sarjı daha uzun gitsin diye 60 Hz'ye aldım. Uzun süre kasıyor gibi hissettim. 120'den sonra 60 cidden çekilmez oluyor ama alışıyorsun yine.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıkıntı ne 60hz, ne 3. kameranın (telefoto) olmaması, ne 1080p video ne de Apple. Tek sıkıntı çıktığı an Türkiye'de yok satacak olması. 11 bile bu ülkede hala yok satıyor.
Iphone 14 altı iphone alınmaz.

S21'i uzun süre 120 Hz kullandım. Sarjı daha uzun gitsin diye 60 Hz'ye aldım. Uzun süre kasıyor gibi hissettim. 120'den sonra 60 cidden çekilmez oluyor ama alışıyorsun yine.
Telefonda çok fark ediyor ya, bilgisayarda gündelik kullanımda 60HZ neyse de telefonda tonla animasyon ve kaydırma olduğu için çok göze batıyor.

Usta çok kafa açıyorsun, terbiyeyle alakası yok bu durumun. Bizim oralarda laf asla esirgenmez, babamın oğlu değilsin. Acımadan söyleyebilirim bunu, adamlar sana inciği boncuğuna kadar açıklama yapıyor sen hala sıkılmadan bir iki cümle yazıp geçiyorsun. Yeminle fanboylardan gına geldi.

Telefonda çok fark ediyor ya, bilgisayarda gündelik kullanımda 60HZ neyse de telefonda tonla animasyon ve kaydırma olduğu için çok göze batıyor.
Telefon ağır çekime geçmiş gibi oluyor. Monitörüm 60hz ama çok göze batmıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…