iPhone 16 serisi, önemli yeniliklerle piyasaya sürülmesine rağmen sevkiyat rakamlarında beklenen etkiyi yaratamadı. Son raporlar, küresel akıllı telefon sevkiyatlarının artış gösterdiğini; ancak iPhone satışlarının durağan kaldığını ortaya koyuyor. Kullanıcıların yeni modellere geçiş yaptığı görülse de bu geçişlerin yalnızca bir kısmının iPhone’u tercih ettiği belirtiliyor. Bu durumun nedenleri arasında kullanıcı tercihleri ve Apple’ın sunduğu teknolojik yeniliklerin…
Yanlış bilgi: iPhone 16 ve iPhone 16 Plus, hem makro çekim hem de 2X optik zoom yapabiliyor.
iPhone 16/Plus zaten teknolojik olarak cok eksik cihazlar. 2 kamerasiyla ne makro cekim ne de zoom cekim yapabiliyor (30X zoomdan bahsetmiyorum, herkesin gunluk hayatta kullandigi 2-3X zoomlardan bahsediyorum) ve 60 Hz ekran da bu butce icin komik, aliciya hakaret. Kutu icerigi bos, fiyati asiri yuksek.
Kamera icin tus eklenmesi kimsenin umurunda degil acikcasi, alay konusu oldu her yerde. Telefon bu haldeyken o "yalnizca bir kismin" tercih yapmasina bile sevinmesi gerek Apple'in. Marka ismi olmasa tamamen zararina satilacak telefonlar.
16 Pro/Pro Max fena degil, alinabilir tabi Turkiye'de yasamiyorsaniz. Canim ulkemde tam bir para israfi. Asiri pahali. Bunun sorumlusunu da hic vergi sistemine baglamayin, Samsung yurt disinda Apple'la ayni fiyata satarken Turkiye'de ucuz tutmayi basariyor.
16 Pro/Pro Max fena degil, alinabilir tabii Türkiye'de yasamiyorsaniz. Canim ulkemde tam bir para israfi. Aşırı pahali. Bunun sorumlusunu da hiç vergi sistemine baglamayin, Samsung yurt disinda Apple'la ayni fiyata satarken Türkiye'de ucuz tutmayi basariyor.
Bu yorum komik olmuş. Fena değilmiş neye göre? Sadece sana göre mi? Çünkü yurt dışında diğer karşılaştırdığın telefonlar 16 Pro'dan daha pahalı onu hatırlatayım sana. Ek olarak Türkiye de para israfı demişsin ona da katılmıyorum. Pahalı olabilir verilen parayı hak etmiyor olabilir ama bu telefonların Türkiye içerisinde bir piyasası var. Bir şeyi değerlendirirken kapsamlı değerlendirmen daha mantıklı olur.