iPhone WARP ya da VPN gibi uygulamalar para keser mi?

Necromancer1

Uzman
Arkadaşlar IPhone'da WARP gibi uygulamaları daha önce hiç kullanmadığımdan etrafımda da (kulaktan dolma bile olsa) dönen bir bilgi var WARP gibi DNS'ya da VPN uygulamaları kullanıldığında iPhone'larda para kesildiğine dair, bunun bir dayanağı var mıdır? İş yerinde molalarda Instagram'a giremiyorum, bu da canımı sıkıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende WARP kullanıyorum artık para keserse haber veririm derdim de çoktan indirmişsin. Ama ben yine de sanmıyorum keseceklerini. Profilden anladım solo leveling okumuşsun, bir umut orv de okudun mu?

Bende WARP kullanıyorum artık para keserse haber veririm derdim de çoktan indirmişsin. Ama ben yine de sanmıyorum keseceklerini. Profilden anladım solo leveling okumuşsun, bir umut orv de okudun mu?

Kanka WARP'ı indirdim ancak kullanmaya başlamadım ayrıca diğer sorun içinde cevabım şu: Çalışmaya başladığımdan beri ne kitap okuyacak ne de PC'ye oturacak zamanım var elimde tonla oyun, manga, anime biriktiği halde girişemiyorum yarın gene işe gideceğim ama artık bu düzenden sıkıldığımdan biraz kafama eseni yapmaya karar verdim (listeye attım okurum bunu da)
Hatta bir tane Manga'nın güncelindeydim en son şu anda kaç bölüm çıkmıştır üstüne bilmiyorum.

Benden kesilirse haber veririm o halde. İş aranda okumanı öneririm. Ama novelini okuman daha mantıklı olur. Bir hafta izin günün olmadan çalışıyorsan yorucuymuş.

Bende warp çalışmıyor hiçbir siteyi açamıyorum vpn super kullanıyorum tek düzgün çalışan o bende.

Birkaç kere telefon üzerinde mobil veride VPN açtım, telefonun internetini bilgisayara paylaşıp bilgisayarda VPN açtım vs. hiçbirinde bir para kesilmesi gibi durumlar olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…