Toplama bir cihazım vardı modeli X kamera batarya ekran değişen bugün telefoncuya verdim onu XS Max aldım 64 gün truo ton ve face is çalışıyor benimkinin çalışmıyor du iyi mi yapmışım sizce üste 3 bin verdim.
Detaylar
Kim cevapladı?Ölü telefondan ölü telefona geçiş.
Hocam öyle demeyin gene de fazla bir bütçem yoktu ondan bunu aldım 11'e geçeceği. Bundan da.
PlayStation 3 10
Üstün
Güncel en azından, İOS 18 almış. Sizi bir süre götürür.
erdym 124
Bilgin
Toplama bir cihazım vardı modeli X kamera batarya ekran değişen bugün telefoncuya verdim onu XS Max aldım 64 gün truo ton ve face is çalışıyor benimkinin çalışmıyor du iyi mi yapmışım sizce üste 3 bin verdim.![]()
TR ise iyi, yurt dışı ise yani. Sonuçta biri toplama model, her türlü değişensiz satmak daha kolay.
Normal şartlar da 13 altına geçmemeniz gerekiyor lakin 13'te ölü bir telefon en baba taş çatladı gök yarıldı 15 almanız gerekiyor iPhone tarafında.Hocam öyle demeyin gene de fazla bir bütçem yoktu ondan bunu aldım 11'e geçeceği. Bundan da.
Güncel en azından, iOS 18 almış. Sizi bir süre götürür.
Aynen öyle hocam diğeri iOS 16 da kalmıştı telefonun oynamadık yeri kalmamıştı.
TR ise iyi yurt dışı ise yani. Sonuçta biri toplama model, her türlü değişensiz satmak daha kolay.
Aynen öyle hocam bunun pil değişmiş sadece.
erdym 124
Bilgin
Hocam öyle demeyin gene de fazla bir bütçem yoktu ondan bunu aldım 11'e geçeceği. Bundan da.
11'e geçme. Bütçe yetmiyorsa da biraz daha kenara koy, düzgün bir modele geç. 11'in de ömrünü tamamlaması çok uzak değil.
- Makaleler
- 1
A101'den 6 bin liraya hiking al daha iyi abi. Çok eski telefonlar, senden önce kaç kişi daha kullanmıştır. Sınıf arkadaşım böyle iphone 11 aldı, 1 sene de bataryası öldü :/