iPhone'a baskılı kılıf alınır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MEQ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 190
  • Etiketler Etiketler
    iphone kılıf

MEQ 7

Üstün
Yer
Tardis
Merhaba,

İstediğim tarzda kılıf bulamadığım için ya şeffaf ya da baskılı kılıf almayı düşünüyorum fakat kalitesi ve aşınabilirliğinden şüpheleniyorum. Kalitesini beğendiğiniz baskı yapan bir yer var mı yoksa şeffaf kılıf mı önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Baskı konusunda an kısımlar çoğunda şeffaf kalıyor diye biliyorum ve bence bu berbat gözüküyor.

İfadeler: MEQ
Baskı konusunda an kısımlar çoğunda şeffaf kalıyor diye biliyorum ve bence bu berbat gözüküyor.

Tahmin ettiğim gibi çabuk soyulabilir bir şey o zaman. Bu durumda şeffaf almak mantıklı, teşekkür ederim.

Fibaks marka aldım hocam, sararmadan çok şikayetçi olan yok gibi. Şimdilik telefonla birlikte gelsin diye fazla para vermek istemedim, ileride güzel baskılı bulursam onu alacağım.

Anlıyorum, hayırlı olsun.

Yorumlarına dikkat ederek bir tane aldım hocam, deneyip göreceğim umarım sararmaz.
1 aydır 14 Pro Max’ime aldığım şeffaf kılıfı kullanıyorum köşelerdeki hafif sararma dışında aşırı bir sararma yok şu an ama ileriyi bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…