iPhone’da App Store Dışından Uygulama Yükleme Maliyetli Olacak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Techolay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 510
Bazen merak ediyorum, Apple bunu gurur meselesi yapıp AB'de iPhone satışı yapmayı bıraksa diye. Sonra gerçekliğe geri dönüyorum.

Kullanıcıların bazı özgürlüklere ve alternatiflere kavuşması için bu tür dayatmaları doğru buluyorum.

Hocam evet dayatma sayesinde isteyen kullanıcılar artık cihazı daha işlevsel kullanacak ama ücretli olması biraz kötü. Abonelik olursa çok daha kötü.

Bu güncellemeyi bekliyordum. Eğer dışarıdan uygulama yükleme gelirse devam edecektim IPhone'den. Paralı olması saçma. Android'e geçme vakti gelmiş.

Bana saçma geldi. Gene de iPhone’dan devam etmeyi düşünüyorum. Bir günde sevmedik ki bir günde bırakalım.

Bana saçma geldi. Gene de iPhone’dan devam etmeyi düşünüyorum. Bir günde sevmedik ki bir günde bırakalım.
Zaten dışardan uygulama yüklemmesin diye kasıtlı olarak koymuşlar bu kuralları, her 1 milyon indirmede bilmem kaç para ödeyeceksiniz şartı falan var 3.parti uygulamalar için. Bu nasıl 3.parti anlamadım.

Zaten dışardan uygulama yüklemmesin diye kasıtlı olarak koymuşlar bu kuralları, her 1 milyon indirmede bilmem kaç para ödeyeceksiniz şartı falan var 3.parti uygulamalar için. Bu nasıl 3.parti anlamadım.
İzinli 3. parti diyebiliriz sanırsam .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…